Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Μην χάσετε τις Καλοκαιρινές μας προσφορές στα Γυαλιά Ηλίου - κερδίστε μέχρι 40% στις πιο τέλειες μάρκες γυαλιών

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Ιατρικό περιεχόμενο που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Το ιατρικό περιεχόμενο του Lentiamo.gr ελέγχεται και επιμελείται από κορυφαίους οπτικούς και επαγγελματίες του τομέα της υγείας. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες που παρέχουμε είναι πάντα αντικειμενικές, αξιόπιστες και ενημερωμένες.

Leonie Bauer
Leonie Bauer
Επικεφαλής περιεχομένου

Η Leonie εργάζεται ως επικεφαλής περιεχομένου στο Lentiamo. Ειδικεύεται στην έρευνα και τη σύνταξη του ιατρικού μας περιεχομένου. Κύρια θέματα που ασχολείται περιλαμβάνουν τη φροντίδα των φακών επαφής, τις ασθένειες των ματιών καθώς και την μόδα των γυαλιών ηλίου και την προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Επιπλέον, εξετάζει και διορθώνει το περιεχόμενο των άλλων συγγραφέων μας και με τη συμβουλή των οπτικών μας ελέγχει τα άρθρα μας για την επιστημονική ακρίβειά τους. Αυτό συνεπάγεται τη δημιουργία επεξηγηματικών γραφικών και πινάκων.


Τα κύρια καθήκοντά της είναι

  • να μετατρέπει σύνθετα θέματα σε κατανοητά κείμενα - σύμφωνα με το σύνθημα «Το οφθαλμικό περιεχόμενο εξηγείται απλά».
  • να ερευνά τα δεδομένα διαφόρων γνωστών πηγών καθώς και να αναπτύσσει τις γνώσεις της με τους εντός και εκτός εταιρίας οπτικούς και οφθαλμολόγους μας.
  • να συμβουλεύεται τους ιατρικούς εμπειρογνώμονές μας από την αρχή κατά την ανάπτυξη ενός ιατρικού περιεχομένου.


Αυτές οι διαδικασίες της επιτρέπουν να διασφαλίσει ότι τα άρθρα και οι οδηγοί μας πληρούν τα υψηλότερα ιατρικά και επιστημονικά κριτήρια.

Πίσω