211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Ιατρικό περιεχόμενο που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Το ιατρικό περιεχόμενο του Lentiamo.gr ελέγχεται και επιμελείται από κορυφαίους οπτικούς και επαγγελματίες του τομέα της υγείας. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες που παρέχουμε είναι πάντα αντικειμενικές, αξιόπιστες και ενημερωμένες.

Maria Chiara Tarsia
Maria Chiara Tarsia
Συγγραφέας περιεχομένου και υπεύθυνη σύνταξης

Σας παρουσιάζουμε τη Maria Chiara, την καταξιωμένη συγγραφέα περιεχομένου και υπεύθυνη σύνταξης στο Lentiamo! Η Maria Chiara ερευνά, γράφει και διορθώνει ένα ευρύ φάσμα κειμένων που σχετίζονται με την οφθαλμική φροντίδα και τα γυαλιά. Θα τη βρείτε να εργάζεται επιμελώς με την οπτική ομάδα για να επαληθεύει την ακρίβεια της ιατρικής μας έρευνας. Άλλα τυπικά καθήκοντά της περιλαμβάνουν:

  • Διασφαλίζει ότι τα άρθρα είναι πάντα χρήσιμα, ενημερωτικά και ευανάγνωστα για αυτούς που τα διαβάζουν
  • Ψάχνει μέσα από ένα μεγάλο φάσμα ενημερωμένων και αξιόπιστων πηγών
  • Επιβεβαιώνει ότι ο ιστότοπός μας είναι χωρίς γραμματικά και τυπογραφικά λάθη

Προσόντα και επαγγελματικά ενδιαφέροντα της Maria Chiara:

Η Maria Chiara φέρνει ένα επαγγελματικό εκδοτικό υπόβαθρο στο Lentiamo. Το ενδιαφέρον της για το σχεδιασμό, το συντονισμό και την αναθεώρηση του υλικού των κειμένων αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα περιεχομένου. Η φροντίδα των φακών επαφής, οι τάσεις των γυαλιών και η προφύλαξη των ματιών είναι μεταξύ των κορυφαίων επαγγελματικών ενδιαφερόντων της για την οφθαλμολογία.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Maria Chiara;

Η Maria Chiara εργάζεται πάντα με μεγάλη προσοχή και γνώση. Η αφοσίωσή της διασφαλίζει ότι οι αναγνώστες βρίσκουν αξιόπιστο και χρήσιμο περιεχόμενο στον ιστότοπό μας. Τι άλλο της αρέσει με την εργασία της στο Lentiamo;

"Η συνεργασία με μια διεθνή ομάδα γεμάτη ανθρώπους από τόσες διαφορετικές χώρες είναι μια θαυμάσια εμπειρία. Η αρμονία και η πολυπολιτισμικότητα είναι σίγουρα τα δύο στοιχεία που κάνουν το Lentiamo να ξεχωρίζει. Επιπλέον - τι μπορώ να πω; - Λατρεύω τα γυαλιά ηλίου σε όλα τα σχήματα και χρώματα!"

Πίσω