Έκτακτη προσφορά: Αθλητικά γυαλιά ηλίου 🔥

Σύνδεση

Φακοί επαφής White Zombie και με μυωπία, για το Halloween

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου, όταν όλα τα ζόμπι, οι μάγισσες και οι οπαδοί του Frankenstein ψάχνουν για το πιο τέλειο και ανατριχιαστικό κοστούμι αποκριών. Για να δώσετε στο ντύσιμό σας μια ιδιαίτερα ανατριχιαστική εμφάνιση, οι crazy φακοί επαφής δεν γίνεται να λείπουν. Οι πιο δημοφιλείς; Οι φακοί επαφής White zombie, γιατί κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται κρύα, άδεια και σχεδόν νεκρά. Αλλά υπάρχουν αυτοί οι φακοί με μυωπία;

Ναι, και οι χρήστες αυτών των φακών μπορούν να απολαύσουν τη νύχτα των Αποκριών με καθαρή όραση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους φακούς επαφής Zombie με μυωπία ή χωρίς. Είναι διαθέσιμοι με βαθμούς από 0 έως –6.00.

Φακοί επαφής Halloween WhiteOut και White Zombie



Εμπνευσμένοι από πολλές ταινίες τρόμου που ανήκουν στις αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας, οι φακοί επαφής WhiteΟut και White Zombie είναι από τους πιο δημοφιλείς φακούς για τις απόκριες.

Σας κάνουν να φαίνεστε απλά σαν πεθαμένος. Είναι σαν ο Dracula να έχει απορροφήσει κάθε σταγόνα αίματος από το σώμα σας.

Οι φακοί επαφής Whiteout δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ για το Halloween. Μπορείτε να τους φορέσετε σε πάρτυ με κοστούμια, σε θεατρικά έργα & σε φωτογραφίσεις. Αυτοί οι φακοί επαφής διαρκούν μέχρι 1 έτος.

 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε

Εάν συνήθως φοράτε φακούς επαφής με συνταγή γιατρού και δεν μπορείτε να βρείτε Halloween φακούς με αυτή τη συνταγή, μην φορέσετε οποιονδήποτε φακό. Η όρασή σας μπορεί να μειωθεί και τα μάτια σας να τραυματιστούν. Μόλις βρείτε τους σωστούς φακούς για εσάς, διαβάστε προσεκτικά το άρθρο μας με τίτλο Τα “Ναι“ και “Όχι“ των Halloween φακών επαφής.

Επίσης, σημειώστε ότι οι crazy φακοί επαφής καλύπτουν την κόρη του ματιού σας και, συνεπώς, επηρεάζουν την όραση. Επομένως, δεν συνίσταται να οδηγείτε ενώ τους φοράτε, οπότε είτε να τους αφαιρέσετε ή να καλέσετε ένα ταξί για να γυρίσετε σπίτι.
 

Τώρα που είστε έτοιμοι, ευχόμαστε να έχετε μία ανατριχιαστική διασκέδαση! ΥΓ: Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε μαζί μας την Halloween εμφάνισή σας στο Instagram και να λάβετε μέρος στα βραβεία Lentiamo 2019!
 

Διάβασε περισσότερα

Εμπνευστείτε από τον οδηγό μας για το Halloween και δημιουργήστε την τέλεια και ανατριχιαστική εμφάνισή σας! εισάγετε τον σύνδεσμο για την ιστοσελίδα εδώ

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα