Έκτακτη προσφορά: Αθλητικά γυαλιά ηλίου 🔥

Σύνδεση

Ray-Ban Everglasses: Διάφανοι φακοί με blue light φίλτρο

Jakub Odcházel, DiS.

Ιατρικά ελεγμένο από Jakub Odcházel, DiS., Επικεφαλής οπτικός, στις 17/12/2020. Γράφτηκε από Lentiamo

Επιτέλους έφτασαν τα νέα Ray-Ban Everglasses!

Η πρωτοποριακή συλλογή αυτών των blue light γυαλιών θέτει νέα πρότυπα στην αγορά και διαθέτει κομψό και αστικό σχεδιασμό που θα ανταποκρίνεται στο προσωπικό σας στυλ και στο ατομικό σας γούστο. Εάν δεν χρειάζεστε διόρθωση των ματιών αλλά θέλετε απλά να τα προστατέψετε, τότε αυτό το, έτοιμο από το κατασκευαστή του, προϊόν χωρίς βαθμούς διοπτρίας είναι κατάλληλο για εσάς!

Οι οφθαλμίατροι καθώς και οι αληθινοί θαυμαστές της Ray-Ban αγαπούν αυτά τα νέα γυαλιά λόγω του προηγμένου φίλτρου μπλε φωτός, Σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή την τηλεόρασή σας καθημερινά χωρίς να βλάπτετε τα μάτια σας.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Διαβάστε περισσότερα για αυτή την τελευταία καινοτομία των Ray-Ban στο blog του Lentiamo!

Τα Ray-Ban Everglasses διατίθενται ως ready-to-wear blue light γυαλιά

Τα σχέδια και οι σκελετοί Ray-Ban ήταν πάντα πραγματικά εντυπωσιακοί. Ακτινοβολούν διαχρονική αύρα, ισχυρά χρώματα και υψηλή προστασία. Εκτός από τα μοντέρνα σχέδια τους, τα νέα Everglasses ξεχωρίζουν λόγω της προηγμένης προστασίας από το μπλε φως.

Έτσι, όταν αγοράζετε ένα ζευγάρι διάφανων φακών με μπλε φίλτρο, παίρνετε ένα ζευγάρι blue light γυαλιά χωρίς βαθμούς με διάφανους φακούς που σας προστατεύουν από τα μπλε κύματα φωτός που εκπέμπονται από τις ψηφιακές οθόνες.

Ray-Ban Everglasses για γυναίκες

Τα γυαλιά με φίλτρο μπλε φωτός βοηθούν στη μείωση της κόπωσης και της καύσης των ματιών, ελαχιστοποιούν τη φωτεινότητα για πιο άνετη όραση και βελτιώνουν την αντίθεση για πιο φυσικά χρώματα. Έτσι προσφέρουν προστασία στα μάτια και βέλτιστη οπτική άνεση. Το μπλε φίλτρο Everglasses έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τον κίνδυνο καταπόνησης των ματιών ελαχιστοποιώντας το φως της οθόνης και τον εσωτερικό φωτισμό. Αυτά τα ποιοτικά γυαλιά μπλοκάρουν το 20% του μπλε φωτός μεταξύ 380 και 450 NM (με βάση τα τρέχοντα επιστημονικά στοιχεία).

Αυτό επιτρέπει σε όλους τους ενήλικες και εφήβους που περνούν πολύ χρόνο μπροστά από ψηφιακές συσκευές να προστατεύουν τα μάτια τους.

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε όταν κάθεστε πολλές ώρες μπροστά από το φορητό υπολογιστή ή το tablet – τα Ray-Ban Everglasses είναι το μόνο αξεσουάρ που θα χρειαστείτε για την εργασία σας – και οποτεδήποτε κάθεστε σε ψηφιακή οθόνη.

Τα Ray-Ban Everglasses προσφέρουν 100% UVA και UVB προστασία

Ναι, διαβάσατε σωστά. Οι διάφανοι φακοί με μπλε φίλτρο από τη συλλογή Everglasses προστατεύουν τέλεια τα μάτια σας από το μπλε φως αλλά ΚΑΙ το φως του ήλιου. Αυτό συμβαίνει επειδή τα σχέδια αυτά είναι εξοπλισμένα με ένα εξαιρετικό UV φίλτρο στους φακούς τους που είναι ενεργό όλο το εικοσιτετράωρο – ανεξάρτητα από το αν στέκεστε στον ήλιο ή απλώς σε ένα δωμάτιο γεμάτο με φως.

Τα Ray-Ban Everglasses διαθέτουν φακούς ορυκτού και πολυαμιδίου υψηλής ποιότητας

Δεν τελειώσαμε εδώ όμως. Η συλλογή Everglasses δεν σας προστατεύει μόνο από το φως του ήλιου και το μπλε φως. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη αυτών των γυαλιών είναι η υψηλή ποιότητα και η απίστευτη ακρίβεια κατασκευής των φακών από ορυκτό γυαλί και πολυαμίδιο. Είναι χωρίς παραμόρφωση και ανθεκτικοί στις γρατσουνιές, προσφέροντας προηγμένο τεχνολογικό σχεδιασμό και ανθεκτικότητα.

Δείτε όλα τα πλεονεκτήματα των διάφανων φακών Ray-Ban με μια ματιά

Διάφανοι φακοί Ray-Ban με εγγύηση Blue FIlter

  • προστασία μπλε φωτός που ειδικό φίλτρο blue light για τις ψηφιακές οθόνες
  • 100% UVA και UVB προστασία
  • και απλή προστασία της μπροστινής πλευράς του προσώπου
Ray-Ban Everglasses για άνδρες

Τι περιμένετε;; Παραγγείλετε Ray-Ban γυαλιά στο Lentiamo και επωφεληθείτε από την πιο βολική εμπειρία αγορών και τις ανταγωνιστικές τιμές μας.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα