Περιορισμένη προσφορά: Πάρτε 15% έκπτωση στους νέους φακούς επαφής Lenjoy 1 Day Air+.

Σύνδεση

Biofinity vs Biofinity Toric

Συγκρίνετε τους φακούς επαφής Biofinity (6 φακοί) με τους φακούς επαφής Biofinity Toric (6 φακοί) για να επιλέξετε τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους φακούς για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Και τα δύο μοντέλα είναι μηνιαίοι φακοί επαφής που πρέπει να αφαιρούνται κάθε βράδυ για καθαρισμό και αποθήκευση με τη χρήση διαλύματος φακών επαφής. Είναι βολικοί και οικονομικοί για τους τακτικούς χρήστες φακών επαφής, καθώς απαιτούν λιγότερο συχνή αντικατάσταση σε σύγκριση με τους ημερήσιους φακούς.

Αυτοί οι φακοί επαφής συνεχούς χρήσης προσφέρουν διαπερατότητα οξυγόνου, ευκολία και τη δυνατότητα περιστασιακής χρήσης κατά τη διάρκεια της νύχτας, εφόσον εγκριθεί από τον οφθαλμίατρό σας.

Ελέγξτε τον παρακάτω αναλυτικό πίνακα για να δείτε με λεπτομέρειες τις διαφορές μεταξύ των φακών επαφής Biofinity (6 φακοί) και Biofinity Toric (6 φακοί) :

  Biofinity (6 φακοί) Biofinity Toric (6 φακοί)
Biofinity (6 φακοί) Biofinity Toric (6 φακοί)
Ημ. Λήξης: Τουλάχιστον 24 μήνεςΤουλάχιστον 11 μήνες
Υλικό: Comfilcon AComfilcon A
Απόχρωση: ΝαιΝαι
Για ύπνο: ΝαιΝαι
Περιεκτικότητα σε νερό: 48 %48 %
Διαπερατότητα οξυγόνου: 160 Dk/t128 Dk/t
Φίλτρο UV: ΌχιΌχι
Σιλικόνη-Υδρογέλη: ΝαιΝαι
Δείκτης μέσα-έξω: ΌχιΌχι
Φακοί σε ένα κουτί: 66
Διοπτρία (Pwr): από -12.0 έως +8.0από -10.0 έως +8.0
Διάμετρος (DIA): 14.014.5
Καμπυλότητα (BC): 8.68.7
Πάχος Κέντρου φακού: 0.08 mm0.11 mm
Ελαστικότητα υλικού του φακού: 0.75 MPa0.75 MPa
Βάρος: 31 γρ32 γρ
Κατασκευαστής:
Κατηγορία:

Βασικές διαφορές μεταξύ των φακών επαφής Biofinity και Biofinity Toric

Biofinity

  • Υψηλότερη διαπερατότητα οξυγόνου

Και οι δύο φακοί έχουν παρόμοιες ιδιότητες, αλλά οι Biofinity Toric είναι τορικοί φακοί για τη διόρθωση του αστιγματισμού.


Προσέξτε παράγοντες όπως τα ειδικά χαρακτηριστικά, τα υλικά, η διαπερατότητα οξυγόνου, η περιεκτικότητα σε νερό και η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για να προσδιορίσετε την καλύτερη επιλογή για την υγεία των ματιών σας και τις ανάγκες της όρασής σας. Επικοινωνήστε με τον ειδικό οφθαλμίατρο σας για να λάβετε συστάσεις προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Πίσω