Περιορισμένη προσφορά: Πάρτε 15% έκπτωση στους νέους φακούς επαφής Lenjoy 1 Day Air+.

Σύνδεση

Acuvue Oasys Multifocal vs Acuvue Oasys for Presbyopia

Συγκρίνετε τους φακούς επαφής Acuvue Oasys Multifocal (6 φακοί) με τους φακούς επαφής Acuvue Oasys for Presbyopia (6 φακοί) για να επιλέξετε τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους φακούς για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Και οι δύο αυτοί δεκαπενθήμεροι φακοί επαφής πρέπει να αφαιρούνται κάθε βράδυ για καθαρισμό και αποθήκευση με τη χρήση διαλύματος φακών επαφής. Είναι βολικοί και οικονομικά αποδοτικοί για τους χρήστες που αναζητούν φακούς που αντικαθίστανται μετά από δύο εβδομάδες, αντί για ημερήσιους ή μηνιαίους.

Ελέγξτε τον παρακάτω αναλυτικό πίνακα για να δείτε με λεπτομέρειες τις διαφορές μεταξύ των φακών επαφής Acuvue Oasys Multifocal (6 φακοί) και Acuvue Oasys for Presbyopia (6 φακοί) :

  Acuvue Oasys Multifocal (6 φακοί) Acuvue Oasys for Presbyopia (6 φακοί)
Acuvue Oasys Multifocal (6 φακοί) Acuvue Oasys for Presbyopia (6 φακοί)
Ημ. Λήξης: Τουλάχιστον 47 μήνεςΤουλάχιστον 47 μήνες
Υλικό: Senofilcon ASenofilcon A
Απόχρωση: ΝαιΝαι
Για ύπνο: ΌχιΌχι
Περιεκτικότητα σε νερό: 38 %38 %
Διαπερατότητα οξυγόνου: 147 Dk/t147 Dk/t
Φίλτρο UV: ΝαιΝαι
Σιλικόνη-Υδρογέλη: ΝαιΝαι
Δείκτης μέσα-έξω: ΝαιΌχι
Φακοί σε ένα κουτί: 66
Διοπτρία (Pwr): από -9.0 έως +6.0από -9.0 έως +6.0
Διάμετρος (DIA): 14.314.3
Καμπυλότητα (BC): 8.48.4
ADD: Low (+0.75D έως +1.25D), Medium (+1.50D έως +1.75D), High (+2.00D έως +2.50D)Low (+0.75D έως +1.25D), Medium (+1.50D έως +1.75D), High (+2.00D έως +2.50D)
Βάρος: 17 γρ17 γρ
Κατασκευαστής:
Κατηγορία:

Βασικές διαφορές μεταξύ των φακών επαφής Acuvue Oasys Multifocal και Acuvue Oasys for Presbyopia

Acuvue Oasys Multifocal

  • Περιέχουν δείκτη μέσα-έξω

Οι φακοί Acuvue Oasys for Presbyopia έχουν καταργηθεί. Οι χρήστες θα πρέπει να συμβουλευτούν τον οφθαλμίατρό τους εάν ενδιαφέρονται για νέα συνταγή με τους Acuvue Oasys Multifocal.


Προσέξτε παράγοντες όπως τα ειδικά χαρακτηριστικά, τα υλικά, η διαπερατότητα οξυγόνου, η περιεκτικότητα σε νερό και η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για να προσδιορίσετε την καλύτερη επιλογή για την υγεία των ματιών σας και τις ανάγκες της όρασής σας. Επικοινωνήστε με τον ειδικό οφθαλμίατρο σας για να λάβετε συστάσεις προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Πίσω