Μέχρι 15% έκπτωση στους φακούς Lenjoy

4,8 Βαθμολογία

Σύνδεση

Τα #LentiamoAwards 2020!

Lentiamo Makeup Awards 2019

Περάσαν ήδη 2 εκπληκτικά χρόνια από την έναρξη των βραβείων #LentiamoAwards, και αισθανόμαστε πολύ τυχεροί από την ανταπόκριση, λαμβάνοντας χιλιάδες συμμετοχές από καλλιτέχνες μακιγιάζ, cosplayers, body artists, ειδικούς sfx και λάτρεις της τέχνης.

Τα #LentiamoAwards είναι ένας διαγωνισμός που συγκεντρώνει πολλούς καλλιτέχνες που όλοι έχουν το ίδιο πάθος.

Άρα, και φέτος: Ανακοινώνουμε επίσημα την έναρξη του 3ου έτους των βραβείων #LentiamoAwards2020!


Τι είναι τα #LentiamoAwards;

  • Στον πρώτο γύρο, σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στον ανοιχτό διαγωνισμό μακιγιάζ μας! Υποβάλετε τις πιο καλλιτεχνικές, περίεργες, παιχνιδιάρικες και αστείες προτάσεις για makeup στο προφίλ του Instagram σας, με το hashtag #LentiamoAwards2020 ,και#lentiamoawards κάνοντάς μας tag @lentiamo – ώστε να μπορούμε να δούμε τις καταπληκτικές σας ιδέες!
  • Η έναρξη του δεύτερου γύρου σχεδόν συμπίπτει με μια από τις αγαπημένες μας γιορτές : το Halloween! Για αυτό τον λόγο, οι επιλαχόντες θα προσκληθούν να δημιουργήσουν το καλύτερο Halloween makeup που μπορούν. Μπορούν να προωθήσουν την εμφάνισή τους στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Στον δεύτερο γύρο, το Lentiamo θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας: Θα επιλέξετε ένα ζευγάρι δωρεάν έγχρωμους φακούς επαφής και θα τους χρησιμοποιήσετε για τις τρομακτικές δημιουργίες σας. 

Γιατί να λάβετε μέρος και να δημιουργήσετε για εμάς;

Τι θα λέγατε για την ευκαιρία να κερδίσετε 1000 € ! Εγγραφείτε και διαγωνιστείτε για την:
  • 1η Θέση = 1000 €
  • 2η Θέση = 500 €
  • 3η Θέση = 250 €

Στον πρώτο γύρο η επιλογή των 10 κορυφαίων φιναλίστ θα γίνει από από την κριτική επιτροπή μας. Στον δεύτερο και πιο σημαντικό γύρο οι πελάτες οι fans θαυμαστές μας θα μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη μακιγιάζ!

Αλλά υπάρχουν περισσότερα! Κάθε ψηφοφόρος έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα από τα 10 κουπόνια για οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα Lentiamo! 

Επίσημοι κανόνες:

Δείτε το επίσημο χρονοδιάγραμμα των #LentiamoAwards2020:

Lentiamo Make-up Awards χρονοδιάγραμμα

Ανυπομονούμε να δούμε τις δημιουργίες σας!

Καλή τύχη, Lentiamo #LentiamoAwards2020



Οροι και Προϋποθέσεις

  • Ο διαγωνισμός διευθύνεται από το Lentiamo και τις σχετικές σελίδες του στο Facebook και στο Instagram, και δεν υποστηρίζεται με κανέναν τρόπο από το Facebook ή το Instagram.
  • Ο διαγωνισμός ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου 2020 και τελειώνει την 28η Οκτωβρίου 2020.
  • Οι νικητές θα ανακοινωθούν εντός 2 ημερών από την επιλογή τους.
  • Το τελικό κερδηθέν ποσό είναι σε EUR, αλλά αν το τραπεζικό συνάλλαγμα του νικητή είναι διαφορετικό, θα πραγματοποιηθεί μετατροπή του ποσού στο αντίστοιχο τοπικό συνάλλαγμα.
  • Tα ποσά δίνονται στους νικητές μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Ο κάθε νικητής θα πρέπει να μπορεί να μας προμηθεύσει με τον τραπεζικό του λογαριασμό για να λάβει το βραβείο του.
  • Ο διαγωνισμός διευθύνεται από τη Lentiamo s.r.o. σε 17 διαφορετικές χώρες και ιστότοπους ταυτόχρονα, και θα υπάρξουν μόνο 3 νικητές συνολικά (σε όλες τις χώρες).
  • Οι νικητήριες συμμετοχές θα κριθούν για την πρωτοτυπία, τη δημιουργικότητα και από την ψήφο των χρηστών.
  • Επιτρέπεται μόνο μια ψήφος ανά ηλεκτρονική διεύθυνση IP.
  • Οι εικόνες / βίντεο θα κριθούν για το πόσο καλά αναδεικνύουν την τέχνη σας, το ταλέντο, την παρουσίαση και την ποιότητα της εικόνας / βίντεο.
  • Οι συμμετέχοντες θα διατηρήσουν τα πνευματικά δικαιώματα των υποβαλλόμενων καταχωρήσεων τους. Ωστόσο, όλοι οι συμμετέχοντες παραχωρούν στον Διοργανωτή μια εδαφικά απεριόριστη άδεια, χωρίς δικαιώματα για 10 χρόνια για επεξεργασία, δημοσίευση και χρήση κάθε καταχώρησης σε οποιοδήποτε και όλα τα μέσα για σκοπούς δημοσιότητας, μάρκετινγκ και ειδήσεων. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης συμμετοχών (συμπεριλαμβανομένων τμημάτων συμμετοχών), αν και η δημοσίευση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο διαγωνιζόμενος έχει κερδίσει ένα βραβείο.
  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι 18 ετών και άνω για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.
  • Οι ψηφοφόροι μπορούν να υπογράψουν για διαγωνισμό 10 κουπονιών για αγορά σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα Lentiamo (μια υπογραφή ανά ψηφοφόρο, και θα πρέπει να μας αφήσετε τη διεύθυνση email σας – ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία με κλήρωση).
  • Ο διοργανωτής διατηρεί ρητά το δικαίωμα να τερματίσει το διαγωνισμό χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, και χωρίς να δώσει λόγο. Αυτό ισχύει ιδίως για οποιονδήποτε λόγο που θα αλλοιώσει ή θα αποτρέψει την προγραμματισμένη πορεία του διαγωνισμού.