Μέχρι 15% έκπτωση στους φακούς Lenjoy

4,8 Βαθμολογία

Σύνδεση

Ψηφίστε το αγαπημένο σας Halloween μακιγιάζ και κερδίστε κουπόνι 100 €!

Ήρθε η ώρα για τα # LentiamoAwards2020, τον διεθνή μας διαγωνισμό μακιγιάζ!

Η κριτική επιτροπή του Lentiamo ψήφισε τις 10 καλύτερες δημιουργίες από εκατοντάδες καλλιτέχνες μακιγιάζ, cosplayers και SFX masters. Τώρα οι 10 κορυφαίοι καλλιτέχνες μοιράζονται τα καλύτερα Halloween μακιγιάζ τους – που κρίνονται από ΕΣΑΣ! Επειδή εσείς θα επιλέξετε τον τελικό νικητή των βραβείων με τις ψήφους σας.

Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ. Επιλέγοντας τις τρεις αγαπημένες σας εμφανίσεις, μπορείτε να κερδίσετε ένα κουπόνι αξίας 100 €!

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς!


Τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε ένα κουπόνι αξίας 100 €

Απλώς ψηφίστε τους καλύτερους top 3 και εισαγάγετε τη διεύθυνση e-mail σας.* Στη συνέχεια θα πάρετε αυτόματα μέρος σε έναν διασκεδαστικό και εύκολο διαγωνισμό.


Ρίξτε μια ματιά στα 10 κουπόνια που μπορείτε να κερδίσετε:


  1. Κουπόνι Lentiamo των 100 €
  2. Κουπόνι Lentiamo των 75 €
  3. Κουπόνι Lentiamo των 50 €
  4. Κουπόνι Lentiamo των 25 €
  5. Κουπόνι Lentiamo των 20 €
  6. Κουπόνι Lentiamo των 10 €
  7. Κουπόνι Lentiamo των 10 €
  8. Κουπόνι Lentiamo των 10 €
  9. Κουπόνι Lentiamo των 10 €
  10. Κουπόνι Lentiamo των 10 €

Τι περιμένετε;; Ψηφίστε τις αγαπημένες σας εμφανίσεις στο κόσμο των # LentiamoAwards2020 και κερδίστε ένα κουπόνι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλα τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!





Όροι συμμετοχής

*Χρησιμοποιούμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σύμφωνα με τα πρότυπα GDPR. Τα δεδομένα θα διατηρηθούν μόνο για τη διάρκεια του διαγωνισμού και θα χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Θα επιλέξουμε τυχαία τους νικητές του διαγωνισμού κουπονιών (θα χρησιμοποιηθεί δωρεάν εργαλείο όπως το random. org).

  • Εάν οι νικητές δεν μας απαντήσουν εντός 10 ημερών, το κουπόνι θα ακυρωθεί. Δεν θα επιλέξουμε επιπλέον νικητή σε περίπτωση που οι νικητές δεν απαντήσουν. Το κουπόνι ισχύει έως τις 31/12/2020.
  • Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το διαγωνισμό ανά πάσα στιγμή για οποιοδήποτε λόγο.
  • Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μια φορά για τις TOP 3 επιλογές σας στο διαγωνισμό, από μια διεύθυνση IP και ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
  • Ενδέχεται να αποκλειστείτε εάν διαπιστωθεί ότι έχετε προσπαθήσει να ψηφίσετε περισσότερες από μία φορές από διαφορετικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.