Σύνδεση

Βελτιώσαμε το πρόγραμμα μπόνους πόντων μας: τώρα μπορείτε να πάρετε και πόντους από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης

Θήκες φακών. Εφαρμοστές για να βοηθήσουν. Υγρά καθαρισμού φακών επαφής. Αυτά είναι προϊόντα που χρειάζονται όλοι οι χρήστες φακών επαφής. Σίγουρα τα αγοράζετε. Αλλά τώρα πλέον δεν χρειάζεται χάρη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σας προσφέρουμε προϊόντα της επιλογής σας από την κατηγορία των bonus προϊόντων δωρεάν: ως δωράκια για τα ψώνια σας.

Έτσι φτιάξαμε το Πρόγραμμα Ανταμοιβής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η ιδέα είναι απλή – σας ανταμείβουμε για τις αγορές σας με bonus πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε με προϊόντα της επιλογής σας. Θέλετε δωρεάν ένα υγρό φακών, αλλάξτε τους πόντους σας για ένα τεμάχιο. Χρειάζεστε οφθαλμικές σταγόνες, πάρετε όσα τεμάχια θέλετε ανάλογα με τους πόντους που έχετε μαζέψει από τις αγορές σας. Και ούτω καθεξής.

Με άλλα λόγια, μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε με τους bonus πόντους. Χρειάζεστε περισσότερους πόντους; Κανένα πρόβλημα – τώρα τους μοιράζουμε και στο Facebook ή στο Instagram.

Τι πρέπει να κάνω;

Μόλις αγοράσετε οποιοδήποτε προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Είτε πρόκειται για γυαλιά ηλίου, είτε για έγχρωμους φακούς ή στάνταρ φακούς επαφής (αυτό εξαρτάται από εσάς), τραβήξτε μία φωτογραφία. Μοιραστείτε την φωτογραφία σας στο Facebook ή στο Instagram χρησιμοποιώντας το @lentiamo και #lentiamo. Μόλις μας κάνετε tag, ενημερώστε μας. Μετά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να περιμένετε μέχρι να σας πιστώσουμε τους 50 βαθμούς!

Έχετε αποφασίσει με τι προϊόν θα τους ανταλλάξετε;

Υ.Γ. Δεν μπορείτε ποτέ να πάρετε αρκετούς πόντους μπόνους λέτε; Ίσως. Ελέγξτε όμως μερικούς άλλους τρόπους για να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα