Έκτακτη προσφορά: Αθλητικά γυαλιά ηλίου 🔥

Σύνδεση

Γνωρίστε την Georgina Garrigan, την δική μας graphic designer

Έρχεται από την Ιρλανδία, αλλά άρχισε να εργάζεται στην Πράγα τον Οκτώβριο του 2017. Οι ικανότητες σχεδίασής της είναι εκπληκτικές, μαγειρεύει υπέροχα γεύματα, απολαμβάνει να κάνει γιόγκα και βελτιώνεται συνεχώς. Και όταν είναι με διάθεση, μπορεί να σχεδιάζει χωρίς διαλείμματα – κάθε μέρα και ένα νέο σχέδιο. Δεν θα θέλατε να έχετε ένα τέτοιο άτομο στην ομάδα σας; Λοιπόν, πολύ αργά – η Georgina είναι ήδη στην δική μας ομάδα!

5 ερωτήσεις για την Georgina

Είσαι από το Δουβλίνο. Πώς μία γραφίστρια από το Δουβλίνο κατέληξε να εργάζεται στην Τσεχία; Πώς βρήκες την θέση εργασίας στην εταιρεία μας;

Πάντα με ενδιέφερε μια ευκαιρία να δουλέψω στο εξωτερικό και να γνωρίσω πώς είναι να ζεις σε διαφορετικές κουλτούρες. Νομίζω ότι είναι σημαντικό για μένα να επεκτείνω τις εμπειρίες μου με νέες συνθήκες και να ξεφύγω από την εξοικείωση του σπιτιού για λίγο (ειδικά όσο είμαι ακόμα νέα και δεν έχω πάρα πολλές ευθύνες). Επίσης, ο σύντροφός μου είναι Σλοβάκος και μόλις άρχισε το master του στην Πράγα, οπότε αποφάσισα να μετακομίσω και εγώ εδώ για να είμαι μαζί του. Ανακάλυψα την θέση εργασίας στο Lentiamo μέσω μιας διαδικτυακής αγγελίας. Φαινόταν μια ελκυστική θέση για γραφικό σχέδιο, γι 'αυτό απλώς έκανα αίτηση και έλπιζα για το καλύτερο! :)

Πως είναι μια συνηθισμένη εργάσιμη ημέρα για έναν γραφίστα στο Lentiamo;

Για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει συνηθισμένη εργάσιμη ημέρα. Η καθημερινότητα είναι πάντα διαφορετική. Δεδομένου ότι είμαι η μόνη σχεδιάστρια μέσα στην εταιρία, μου ζητείται να εκτελώ ένα ευρύ φάσμα καθηκόντων. Για παράδειγμα, μια μέρα θα μπορούσα να δουλεύω σε μια σειρά ψηφιακών εικονογραφήσεων για το blog της εταιρείας και μια άλλη μέρα θα μπορούσα να επεξεργάζομαι φωτογραφίες για δημοσιεύσεις στα κοινωνικά μέσα ή να δημιουργώ mockups για τις ενημερώσεις του ιστοτόπου. Μελλοντικά θα ασχοληθώ επίσης σε περισσότερα project επεξεργασίας βίντεο και κινούμενων σχεδίων, οπότε είναι σίγουρα μια θέση που έχει διάφορα καθήκοντα.

Ζεις εδώ και λίγο καιρό στην Τσεχία, από τον Οκτώβριο του 2017. Πώς διαφέρουν οι Τσέχοι από τους Ιρλανδούς; Αν είναι βέβαια διαφορετικοί.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων μου μηνών εδώ, δούλευα εξ αποστάσεως από το σπίτι, έτσι δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς Τσέχους. Ωστόσο, από τη νέα χρονιά άρχισα να εντάσσομαι περισσότερο στην κοινωνική ζωή της Πράγας και δεν θα έλεγα πως παρατήρησα τόσες πολλές διαφορές.Ο Τσέχοι στην Πράγα είναι λίγο πιο επιφυλακτικοί στην αρχή, αλλά μόλις μιλήσει κανείς μαζί τους για λίγο, διαπιστώνει πως είναι φιλικοί και φιλόξενοι. Επίσης, η Πράγα φαίνεται αρκετά πολυπολιτισμική, παρόμοια δηλαδή με την κατάσταση που επικρατεί και στο Δουβλίνο.

Ποια είναι τα χόμπι σου; Ξέρω ότι κάνεις γιόγκα, όπως επίσης και γυμναστήριο και ότι σου αρέσει να μαγειρεύεις χορτοφαγικά φαγητά. Τι άλλο σου αρέσει να κάνεις;

Εκτός από τη γυμναστική και το καλό φαγητό, πραγματικά απολαμβάνω να σχεδιάζω στον ελεύθερο χρόνο μου. Πάντα προσπαθώ να βελτιωθώ και αυτό πιστεύω πως αποτελεί κομμάτι των δεξιοτήτων μου ως σχεδιάστρια. Για παράδειγμα, από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι τον Ιούνιο του 2017 είχα αποφασίσει να σχεδιάζω καθημερινά #draweveryday σαν πρόκληση για τον εαυτό μου (Σχεδίαζα καθημερινά για ένα χρόνο και ότι έκανα το δημοσίευα online). Ήταν σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση, αλλά πραγματικά με βοήθησε να ανακαλύψω το σχεδιαστικό στυλ μου και να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να κάνω τα πάντα από τη στιγμή που θα θέσω μία ιδέα στο μυαλό μου. Όλα μου τα σχέδια μπορείτε να τα βρείτε στο Instragram προφίλ μου @gg_creative.

Μια υποχρεωτική τελευταία ερώτηση: Τι θα ήθελες να πεις στους πελάτες μας;

Αν ψάχνετε για κάτι αξιόπιστο ώστε να παραγγέλνετε τον φακό σας online, σίγουρα θα σας συνιστούσα το Lentiamo. Η ομάδα των ανθρώπων μέσα στην εταιρία είναι φιλική, εργάζεται σκληρά και πραγματικά ενδιαφέρεται για την θετική εμπειρία των πελατών της. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή πρόβλημα, είναι εκεί για να σας βοηθήσουν το συντομότερο δυνατό.

Θες να είσαι από τους πρώτους που λαμβάνουν τα άρθρα και τις προσφορές μας;

Μην περιμένεις άλλο, κάνε εγγραφή τώρα!

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία

    Best selling προϊόντα