Περιορισμένη προσφορά: Πάρτε 15% έκπτωση στους νέους φακούς επαφής Lenjoy 1 Day Air+.

Σύνδεση

Biofinity Energys vs Biofinity

Συγκρίνετε τους φακούς επαφής Biofinity Energys 6 Μηνιαίοι Φακοί με τους φακούς επαφής Biofinity (6 φακοί) για να επιλέξετε τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους φακούς για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Και τα δύο μοντέλα είναι μηνιαίοι φακοί επαφής που πρέπει να αφαιρούνται κάθε βράδυ για καθαρισμό και αποθήκευση με τη χρήση διαλύματος φακών επαφής. Είναι βολικοί και οικονομικοί για τους τακτικούς χρήστες φακών επαφής, καθώς απαιτούν λιγότερο συχνή αντικατάσταση σε σύγκριση με τους ημερήσιους φακούς.

Αυτοί οι φακοί επαφής συνεχούς χρήσης προσφέρουν διαπερατότητα οξυγόνου, ευκολία και τη δυνατότητα περιστασιακής χρήσης κατά τη διάρκεια της νύχτας, εφόσον εγκριθεί από τον οφθαλμίατρό σας.

Ελέγξτε τον παρακάτω αναλυτικό πίνακα για να δείτε με λεπτομέρειες τις διαφορές μεταξύ των φακών επαφής Biofinity Energys 6 Μηνιαίοι Φακοί και Biofinity (6 φακοί) :

  Biofinity Energys 6 Μηνιαίοι Φακοί Biofinity (6 φακοί)
Biofinity Energys 6 Μηνιαίοι Φακοί Biofinity (6 φακοί)
Ημ. Λήξης: Τουλάχιστον 23 μήνεςΤουλάχιστον 24 μήνες
Υλικό: Comfilcon AComfilcon A
Απόχρωση: ΝαιΝαι
Για ύπνο: ΝαιΝαι
Περιεκτικότητα σε νερό: 48 %48 %
Διαπερατότητα οξυγόνου: 160 Dk/t160 Dk/t
Φίλτρο UV: ΌχιΌχι
Σιλικόνη-Υδρογέλη: ΝαιΝαι
Δείκτης μέσα-έξω: ΌχιΌχι
Φακοί σε ένα κουτί: 66
Διοπτρία (Pwr): από -12.0 έως +8.0από -12.0 έως +8.0
Διάμετρος (DIA): 14.014.0
Καμπυλότητα (BC): 8.68.6
Πάχος Κέντρου φακού: 0.08 mm0.08 mm
Ελαστικότητα υλικού του φακού: 0.75 MPa0.75 MPa
Βάρος: 31 γρ31 γρ
Κατασκευαστής:
Κατηγορία:

Βασικές διαφορές μεταξύ των φακών επαφής Biofinity Energys και Biofinity

Οι Biofinity Energys διαθέτουν Digital Zone Optics και είναι προσαρμοσμένοι για τους χρήστες ψηφιακών συσκευών, μειώνοντας την κόπωση των ματιών για μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια παρατεταμένου χρόνου χρήσης στην οθόνη.


Προσέξτε παράγοντες όπως τα ειδικά χαρακτηριστικά, τα υλικά, η διαπερατότητα οξυγόνου, η περιεκτικότητα σε νερό και η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για να προσδιορίσετε την καλύτερη επιλογή για την υγεία των ματιών σας και τις ανάγκες της όρασής σας. Επικοινωνήστε με τον ειδικό οφθαλμίατρο σας για να λάβετε συστάσεις προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Πίσω