Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Δωρεάν για εσάς: υγρό, μάσκα ματιών, στήριγμα τσάντας. Μόνο μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί Lentiamers.

Υπέροχα την άνοιξη, το καλοκαίρι και ακόμα πιο υπέροχα τώρα – τα δωράκια μας θα σας φανούν χρήσιμα όλο το χρόνο.Ποιο θα προσθέσετε στην αγορά σας δωρεάν αυτή τη φορά; Η προσφορά ισχύει έως τις 5 Δεκεμβρίου.

Επιλέξτε ένα δώρο με τα ψώνια σας
  • Max OptiFresh 60 ml – υγρό με παρατεταμένη ενυδατική δράση για να κάνει την χρήση των φακών επαφής σας πιο άνετη.
  • Μάσκα ανακούφισης ματιών Eyeye pads – με εκχυλίσματα χαμομηλιού και αγγουριού, αυτά τα pads θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των ταλαιπωρημένων ματιών σας και θα επαναφέρουν τη φρεσκάδα τους.
  • Στήριγμα τσάντας – ένας πρακτικός τρόπος να έχετε πάντα την τσάντα σας κοντά σας. Σε ένα καφέ, εστιατόριο ή σε μια επαγγελματική συνάντηση.
Προσθέστε το επιλεγμένο δώρο στην αγορά σας

Διάλεξε το δώρο σου

Ισχύει μόνο για 8 ημέρες

Η προσφορά λήγει στις 5 Δεκεμβρίου και έχουμε ένα δώρο ανά πελάτη: ακόμη και αν γίνουν πολλαπλές παραγγελίες, το υγρό καθαρισμού, η μάσκα ματιών ή το στήριγμα τσάντας, θα προστεθούν στην πρώτη σας αγορά μόνο.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.