Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Δωρεάν μέχρι τις 13 Νοεμβρίου: πρωτότυπη θήκη, υγρό φακών και Pac a Mac!

Αγαπητοί Lentiamers.

Πιστεύετε πως δεν υπάρχουν και πολλά που χρειάζονται βελτίωση σε μια θήκη φακών επαφής; Δοκιμάστε τώρα την θήκη Pop case σαν δωράκι και σίγουρα θα καταλάβετε την διαφορά! Δεν χρειάζεστε θήκη; Διαλέξτε ένα υγρό καθαρισμού ή ένα αδιάβροχο Pac a Mac τότε. Η προσφορά ισχύει έως τις 13 Νοεμβρίου. 

Δωράκια για να διαλέξετε
  • Zero-Seven Refreshing 80 ml. Εύχρηστο υγρό καθαρισμού με σύστημα NO RUB σε συσκευασία ταξιδιού.
  • Pop θήκη φακών επαφής. Πρωτότυπη στο σχεδιασμό και τη χρήση της – η πρώτη θήκη στην αγορά που δεν χρειάζεται να κάνετε χρήση με τα δάκτυλα σας.
  • Pac a Mac αδιάβροχο. Ελαφρύ, εύκολο να συσκευαστεί, επαναχρησιμοπ­οιούμενο. Εύχρηστο στην πόλη ή στην ύπαιθρο. Δεν σκίζετε.
Προσθέστε το επιλεγμένο δώρο στην αγορά σας

Διάλεξε το δώρο σου

Ισχύει μόνο για 5 ημέρες

Αυτή η ειδική προσφορά ισχύει μέχρι τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου. Έχουμε ένα δώρο ανά πελάτη – ακόμα και αν γίνουν περισσότερες παραγγελίες, το υγρό καθαρισμού, η θήκη ή το αδιάβροχο Pac a Mac, θα προστεθούν μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.