Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Τρία δώρα για τις χειμερινές διακοπές και τα ταξίδια σας.

Αγαπητοί πελάτες.

Επιλέξτε ένα υγρό των 80 ml σε travel size, οφθαλμικές σταγόνες ή ένα πλήρες σετ ταξιδιού για τους φακούς επαφής. Κάντε μια αγορά έως τις 2 Δεκεμβρίου και επιλέξτε ένα από αυτά τα δώρα εντελώς δωρεάν.

Ποιο θα επιλέξετε;
  • Zero-Seven Refreshing Solution – 112 πελάτες το αξιολόγησαν με 100% . Χρειάζεται να πούμε περισσότερα; Κερδίστε XX Ευρώ.
  • Renu MultiPlus Eye Drops – η 1η επιλογή για το 90% των πελατών μας για την ανακούφιση των ξηρών ματιών. Κερδίστε XX Ευρώ.
  • Σετ ταξιδιού σε επώνυμη θήκη – Θήκη, τσιμπιδάκια και ένα μπουκαλάκι σε ένα μέρος. Το ιδανικό σετ για τις χειμερινές σας διακοπές. Κερδίστε XX Ευρώ.

Έχετε ήδη επιλέξει; Κάντε κλικ για να προσθέσετε το δώρο στο καλάθι

Choose a gift
Woman Solution Eye drops Case

Η προσφορά ισχύει έως τις 2 Δεκεμβρίου 2015, και όπως πάντα, ένα δώρο ανά πελάτη. Αν και μπορείτε να παραγγείλετε αρκετές φορές, το υγρό, οι σταγόνες ή το σετ ταξιδιού θα προστεθούν μόνο στην πρώτη σας παραγγελία.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.