Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Συμβουλές αγορών: πώς να επιλέξετε γυαλιά ηλίου για αθλητισμό

Αγαπητοί Lentiamers.

Φακοί επαφής και γυαλιά ηλίου.Πηγαίνουν μαζί σαν καφές και ντόνατς. Το καλοκαίρι ή το χειμώνα, σε δυνατό ανοιξιάτικο ήλιο ή ελαφρύ φθινόπωρο. 

Τι από τα δύο θα διαλέξετε;

Δοκιμάστε Arnette ή Oakley – αφού είναι ιδανικά για ποδηλασία, σκι, πεζοπορία ή τρέξιμο.

Γιατί θα έπρεπε να επιλέξετε αυτές τις μάρκες αθλητικών γυαλιών ηλίου;
  • Είναι κατασκευασμένα από ασφαλή υλικά – ο πλαστικός σκελετός είναι αρκετά ανθεκτικός ώστε να υποστεί κανονική πρόσκρουση, οι πλαστικοί φακοί είναι ειδικά κατασκευασμένοι, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αιχμηρά κομμάτια.
  • Προστατεύουν τα μάτια από την UV ακτινοβολία – ακόμα και όταν ο καιρός είναι συννεφιασμένος. Η επικίνδυνη ακτινοβολία μπορεί να περάσει χωρίς δυσκολίες μέσα από τα σύννεφα. Τα γυαλιά ηλίου από Arnette ή από Oakley εμποδίζουν 100 % τις UV ακτινοβολίες.
  • Όμορφος σχεδιασμός – θα φαίνονται υπέροχα οποιαδήποτε στιγμή οπουδήποτε, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων σας. Εξαιρετικό αξεσουάρ αν τα φοράτε στην εργασία σας ή όταν βγαίνετε έξω.

Θέλω να δω τη γκάμα γυαλιών ηλίου για αθλήματα

Τα δικά σας σχόλια

Γράψε το πρώτο σχόλιο

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.