Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:00-17:00)

Σύνδεση

Δωρεάν: special προϊόντα για τα μάτια σας. Μέχρι τις 24 Οκτωβρίου!

Αγαπητοί Lentiamers.

Κάψιμο, φαγούρα, ερυθρότητα. Σας ακούγονται γνωστά προβλήματα αυτά; Το υγρό φακών, οι οφθαλμικές σταγόνες και η αναζωογονητική μάσκα ματιών, σε αυτήν την προσφορά μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν, εντελώς δωρεάν. 

Επιλέξτε το δωράκι σας και προσθέστε το στην αγορά σας:
  • Zero-Seven Refreshing 80 ml – διαθέτει ειδικό στόμιο σταδιακής απελευθέρωσης του υγρού ενυδάτωσης και καθαρισμού. Μέγεθος ταξιδιού. Αυτό το κορυφαίο υγρό φακών επαφής διατίθεται και σε άλλα μεγέθη.
  • Max OptiFresh 10 ml – έλλειψη ύπνου, σκόνη, εργασία στον υπολογιστή. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο ένοχος για την ταλαιπωρία των ματιών σας, οι οφθαλμικές σταγόνες Max OptiFresh θα σας βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση.
  • Eyeye – μάσκα ματιών – εκχύλισμα αγγουριού, εκχύλισμα ρίζας ginseng, χαμομήλι: θα νιώσετε τις θεραπευτικές τους ιδιότητες αμέσως. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε την μάσκα στην περιοχή των ματιών σας.
Προσθέστε το δώρο σας στο καλάθι αγορών

Διάλεξε το δώρο σου

Ισχύει μόνο για 5 ημέρες

Η προσφορά λήγει στις 24 Οκτωβρίου και έχουμε ένα δώρο ανά πελάτη – ακόμη και αν γίνουν περισσότερες παραγγελίες, το υγρό φακών, η αναζωογονητική μάσκα ματιών ή οι οφθαλμικές σταγόνες, θα προστεθούν μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Τα δικά σας σχόλια

Γράψε το πρώτο σχόλιο

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών αποκλειστικά για τα μέλη μας