Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Δωρεάν: Υγρό ταξιδιού, οφθαλμικές σταγόνες για άμεσα αποτελέσματα και υγρομάντηλα. Έως 1η Σεπτεμβρίου.

Αγαπητοί πελάτες.

Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμη…και ούτε τα δώρα μας! Αυτή τη φορά έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε υγρό ταξιδιού, οφθαλμικές σταγόνες για πραγματικά άμεσα αποτελέσματα και υγρομάντηλα σε περίπτωση που χρειαστεί να καθαρίσετε τα μάτια σας.

Η προσφορά ισχύει έως 1η Σεπτεμβρίου.

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά το κάθε ένα!
 • Biotrue Multi-purpose 60 ml – travel pack, χωρίς συντηρητικά και μεγάλη ανοχή σε ότι περιβάλλον και αν βρίσκεστε. Η απόλυτη επιλογή για το καλοκαίρι.
 • Max OptiFresh 10 ml – οφθαλμικές σταγόνες που προσαρμόζονται, ταιριάζουν σε όλους και παρέχουν γρήγορη ανακούφιση απέναντι στην ξηροφθαλμία.
 • Systane Lid Wipes 2τμχ – ειδικά μαντιλάκια υγιεινής για απαλή φροντίδα των ματιών. Σε ξεχωριστή ατομική συσκευασία, ιδανική για ταξίδια.
Vyberte si dárek
Žena Roztok Kapky Ubrousky

Η προσφορά ισχύει έως 1η Σεπτεμβρίου και όπως πάντα ένα δώρο ανά πελάτη. Το δώρο προστίθεται μόνο στην πρώτη σας αγορά. Για να πάρετε το δώρο, πατήστε πάνω στην εικόνα/banner.

Σχόλια Κάνε μια ερώτηση

 • Ευσταθοπουλου Δήμητρα
  πριν ένα χρόνο

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!!

  Απάντηση
 • ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΜΑΝΗ
  πριν ένα χρόνο

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΗΧΕΡΗ!!!!!!!

  Απάντηση

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.