Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σχετικά με την τρέχουσα περίοδο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι παραγγελίες γίνονται κανονικά χωρίς περιορισμούς στην παράδοση.

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

25% έκπτωση στο καλύτερο σε πωλήσεις μας υγρό καθαρισμού Solunate!


Κάνει κρύο έξω – και οι φακοί επαφής μας χρειάζονται επιπλέον προστασία. Δοκιμάστε το καλύτερο σε πωλήσεις Solunate Multi-Purpose υγρό καθαρισμού και θα έχετε την καλύτερη άνεση για τα μάτια σας. Τώρα με απίστευτη έκπτωση 25% για 2 συσκευασίες x 400 ml!

Τρεις λόγοι γιατί το Solunate είναι τόσο εξαιρετικό:

  • Το Solunate που είναι διάλυμα για όλες τις χρήσεις με υαλουρονικό οξύ είναι τόσο εξαιρετικό, αφού έχει σχεδιαστεί για την απολύμανση, τον καθαρισμό και την αποθήκευση των μαλακών φακών επαφής. Η τελευταία τεχνολογία κατασκευής του εξασφαλίζει την πλήρη απομάκρυνση των αποθέσεων πρωτεϊνών. Το Solunate είναι επομένως ένας ιδανικός σύντροφος για ευαίσθητα και ξηρά μάτια την κρύα εποχή.
  • Το υγρό καθαρισμού πολλαπλών χρήσεών μας όχι μόνο προσφέρει υψηλή ποιότητα αλλά είναι επίσης και οικονομικό σε κόστος. Η χωρητικότητα των 400 ml σας προσφέρει πέντε ημέρες περισσότερο διάλυμα από τα διαλύματα κανονικού μεγέθους (360 ml) σε ασυναγώνιστη τιμή.
  • Η ιδανική ολοκληρωμένη συσκευασία σας προσφέρει την δυνατότητα να το πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική αγορά από τα πιο γνωστά υγρά καθαρισμού στην αγορά, όπως το ReNu MPS Sensitive Eyes, το Biotrue Multi-Purpose ή το OPTI-FREE.

Αγοράστε δύο συσκευασίες Solunate 400 ml – και θα λάβετε έκπτωση 25%!Αυτή η προσφορά ισχύει έως τις 16 Δεκεμβρίου. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές.
 

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία