211 2340040

(Δευ-Παρ 9:00-17:00)

Σύνδεση

Απίστευτη προσφορά στους ημερήσιους φακούς: Πληρώνετε 30, παίρνετε 50!

Αγαπητοί πελάτες.

Δεν θα καταλάβετε καν ότι φοράτε αυτούς τους ημερήσιους φακούς επαφής, βάλτε τους το πρωί και το βράδυ τους πετάτε – τόσο απλά και βολικά!

Αυτά λένε όσοι χρησιμοποιούν τους ημερήσιους φακούς Soflens Daily Disposables. Είστε ένας από αυτούς; Σκέφτεστε να ξεκινήσετε να τους φοράτε;

Προλάβετε και γλιτώστε χρήματα, με αυτήν την σούπερ προσφορά: 30+20 δωρεάν – με κάθε κουτάκι των 30 φακών που αγοράζετε, παίρνετε άλλους 20 φακούς εντελώς δωρεάν.Σημείωση: Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Τα δικά σας σχόλια Κάνε μια ερώτηση

 • Μπάμπης Ε.

  Kαλημέρα. Έχω πάρει τους 50 ημερήσιους φακούς της προσφοράς σας, (η παραγγελία έγινε πριν 10-15 μέρες στο όνομα Κολεσιώτης Κοσμάς) αλλά διαπιστώνω ότι μάλλον μεγάλωσε η πρεσβυωπία μου. Έχω το κουτί των 30 φακών άθικτο και τα δύο κουτιά των 5 φακών επίσης άθικτα. Η ερώτηση είναι αν θα μπορούσα να σας στείλω πίσω αυτούς και να μου στείλεται εσείς άλλους με λιγότερους βαθμούς. Αυτοί που έχω είναι 3,75 και σκέφτομαι να δοκιμάσω 3,00 ως 3,25 μήπως και βελτιωθεί η όραση στο γραφείο που δουλεύω. Επίσης αν συνεργάζεστε με κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη θα μπορούσα να πάω εκεί για την αλλαγή.(Μένω στο Κιλκίς). Ευχαριστώ.

  Απάντηση
  • Lefteris Drosos Lentiamo.gr

   Καλημέρα σας κύριε Ευριπίδη,

   Σας έχουμε στείλει ενημερωτικό email σχετικά με τους φακούς.

   Απάντηση

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών αποκλειστικά για τα μέλη μας