Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Προσφορά μέχρι τις 3 Οκτωβρίου: Τρία δώρα για να σας βοηθήσουν το φθινόπωρο.

Αγαπητοί Lentiamers.

Υγρό φακών επαφής που βασικά περιέχει τα ίδια συστατικά με τα δάκρυα. Σταγόνες για τα μάτια, για γρήγορη ανακούφιση από τον φθινοπωρινό καιρό. Φουσκωτό μαξιλαράκι ταξιδιού για μεγάλες διαδρομές. Τρία δώρα, τρεις ευκαιρίες για πιο ευχάριστα ψώνια και εξοικονόμηση χρημάτων. Ποίο από όλα θα διαλέξετε; 

Δωράκια για να διαλέξετε
  • Biotrue Multi-Purpose 60 ml – φυσικό – μια λέξη που περιγράφει αυτό το υγρό φακών επαφής και το κάνει σίγουρα ένα από τα καλύτερα. Σε συσκευασία ταξιδιού.
  • Max OptiFresh 10 ml –τεχνητά δάκρυα με γρήγορη και μακροχρόνια δράση. Ιδανικά για το φθινόπωρο όταν επανειλημμένα αλλάζετε περιβάλλον από ζεστό σε κρύο και το αντίστροφο.
  • Φουσκωτό μαξιλάρι ταξιδιού – βελούδινη άνεση στο αεροπλάνο, τρένο ή αυτοκίνητο. Δεν πιάνει χώρο αφού βγάλετε τον αέρα.
Προσθέστε το δωράκι στην αγορά σας

Διάλεξε το δώρο σου

Ισχύει μόνο για 6 ημέρες

Η προσφορά λήγει στις 3 Οκτωβρίου και ισχύει το εξής: έχουμε ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν γίνουν περισσότερες παραγγελίες, το υγρό φακών επαφής, οι οφθαλμικές σταγόνες για τα μάτια ή το μαξιλάρι, θα προστεθούν μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.