Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Μέχρι τις 7 Μαρτίου μόνο: πρακτικό δώρο ως ανταμοιβή για τις αγορές σας!

Αγαπητοί Lentiamers,

Η άνοιξη σας χτυπάει την πόρτα και έχουμε τρία δωράκια για να διαλέξετε ένα από αυτά. Είναι ιδανικά για ταξίδι στην εξοχή, όταν κάνετε κάτι με τα χέρια σας ή απλά στην καθημερινή χρήση φακών επαφής. Η προσφορά ισχύει μέχρι 7 Μαρτίου.

Διαλέξτε ένα από τα πρακτικά δωράκια που σας αξίζει.
  • Zero-Seven Refreshing 80 ml υγρό φακών επαφής – Παρέχει εξαιρετικά γρήγορο καθαρισμό του φακού και περιέχει συστατικά για καλύτερη ενυδάτωση. Ιδανικό για ταξίδια.
  • Max OptiFresh 10 ml οφθαλμικές σταγόνες – Τεχνητά δάκρυα για καθημερινή χρήση. Γρήγορα, αποτελεσματικά και κατάλληλα για άτομα με αλλεργίες.
  • Lilien 50 ml gel – Λύση για περιπτώσεις όπου δεν έχετε σαπούνι και νερό στο χέρι. Σε 60 δευτερόλεπτα, θα καταστρέψει το 99,9% των βακτηρίων και ιών που θα μπορούσαν να μολύνουν τα μάτια σας.

Προσθέστε το δώρο στο καλάθι

Η προσφορά ισχύει έως και 7 Μαρτίου και ισχύουν τα εξής: Μόνο ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, το υγρό φακών επαφής, οι οφθαλμικές σταγόνες ή το gel, προστίθενται μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.