Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Νέα προσφορά: Γυαλιά ηλίου από Polaroid

Αγαπητοί Lentiamers,

75 χρόνια κατασκευής πολωτικών φακών, 7 στρώσεις για καθαρή όραση και 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που κάνουν τα γυαλιά ηλίου από Polaroid τόσο δημοφιλή μεταξύ των χρηστών. Επίσης μπορούν να φορεθούν άνετα και με φακούς επαφής – και γι 'αυτό μπορείτε να τα βρείτε τώρα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 

Γυαλιά ηλίου από Polaroid – Θα ήθελα να δω την προσφορά

Γιατί γυαλιά ηλίου από Polaroid;
  • Είναι τέλεια για καθημερινή χρήση καθώς και για οδήγηση – σε δρόμους γεμάτους υγρασία, όταν δύει ή όταν είναι πολύ δυνατός ο ήλιος. Παρέχουν προστασία όταν εστιάζετε σε λαμπερές ή ανακλώμενες επιφάνειες και εξασφαλίζουν καλύτερη ορατότητα.
  • Μοντέρνα, όμορφα, στιλάτα – ένα κομψό αξεσουάρ για τις γυναίκες, ένα στιλάτο αντικείμενο για τους άνδρες. Τα γυαλιά ηλίου από Polaroid συνοδεύονται από την τελευταία μόδα και δεν ξεφεύγουν ποτέ από το γνήσιο στιλ τους.
  • Ποιότητα και λειτουργικότητα – Είναι ελαφριά, ανθεκτικά σε γρατσουνιές και ο σκελετός τους έχει κατασκευαστεί από ανθεκτικό πλαστικό. Θα αντέξουν ακόμη και στις πιο απαιτητικές αθλητικές δραστηριότητες.
Ray-ban

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.