Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σχετικά με την τρέχουσα περίοδο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι παραγγελίες γίνονται κανονικά χωρίς περιορισμούς στην παράδοση.

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Επιλέξτε ανάμεσα στα πιο δημοφιλή δώρα μας! Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου.

Αγαπητοί Lentiamers,

Από τα δεκάδες δώρα που προσφέρουμε στα ψώνια σας όλο το χρόνο, έχουμε τώρα επιλέξει τα τρία πιο δημοφιλή. Ποιο από όλα θα επιλέξει αυτή τη φορά;

Τα πιο δημοφιλή μας δώρα! Πάρτε ένα και εσείς.
  • Zero-Seven Refreshing 120 ml – υγρό καθαρισμού για φροντίδα όλη την ημέρα. Δημιουργεί ένα στρώμα υγρασίας μεταξύ του φακού επαφής και του ματιού, το οποίο προστατεύει από τους ερεθισμούς για έως και 15 ώρες.
  • Max OptiFresh 30 ml – οι χειμερινές σας διακοπές διαρκούν περισσότερο από το αναμενόμενο και ξεμείνατε από οφθαλμικές σταγόνες; Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί με αυτό το πακέτο – αυτή η συσκευασία είναι πραγματικά μεγάλη. Βασικά η μεγαλύτερη στην αγορά. Και τώρα είναι και δωρεάν.
  • Στήριγμα τσάντας – αυτό το προϊόν κανονικά δεν διατίθεται προς πώληση αφού το προσφέρουμε μόνο ως δώρο που σίγουρα θα το χρειαστείτε μέσα στο χειμώνα. Ποιος θα ήθελε να αφήσει την τσάντα του σε ένα βρώμικο πάτωμα, σωστά;
Προσθέστε το επιλεγμένο δώρο στην αγορά σας

Προσφέρουμε αυτά τα πρακτικά δώρα μέχρι τις 3 Ιανουαρίου και διαθέτουμε μόνο ένα ανά πελάτη: ακόμη και αν γίνουν περισσότερες παραγγελίες, το υγρό καθαρισμού, οι οφθαλμικές σταγόνες ματιών ή το στήριγμα τσάντας θα προστεθούν στην πρώτη σας αγορά.

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία