Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Δωρεάν με την αγορά σας: Δωράκια για πιο άνετα ταξίδια. Μέχρι τις 14 Μαΐου.

Αγαπητοί Lentiamers,

Κάντε τα ταξίδια σας πιο άνετα με ένα απ τα δωράκια μας – ένα υγρό φακών για κάθε περιβάλλον, απαλές οφθαλμικές σταγόνες ή σελιδοδείκτης για τα αγαπημένα σας βιβλία όταν διαβάζετε. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 14 Μαΐου. 

Πιο από όλα τα δωράκια θα διαλέξετε με την αγορά σας;
  • Biotrue Multi-Purpose 120 ml υγρά φακών επαφής – Ένα διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για μαλακούς φακούς επαφής από την Bausch + Lomb.
  • Max OptiFresh 10 ml – Τα πιο περιζήτητα τεχνητά δάκρυα. Ακόμη και για άτομα με αλλεργίες ή για φακούς επαφής που φοράτε με εκτεταμένη χρήση.
  • Σελιδοδείκτης – Μαγνητικός σελιδοδείκτης μόνο για τους Lentiamers αναγνώστες.

Προσθέστε το δωράκι σας στο καλάθι

Η προσφορά λήγει στις 14 Μαΐου. Ισχύουν τα εξής: Μόνο ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, το υγρό φακών επαφής, οι οφθαλμικές σταγόνες ή ο σελιδοδείκτης, θα προστεθούν μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Διάλεξε το δώρο σου

Ισχύει μόνο για 2 ημέρες

Τα δικά σας σχόλια

Γράψε το πρώτο σχόλιο

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.