Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Οι προμηθευτές μας και η εταιρία courier έχουν και αυτοί διακοπές!

Αν κάνετε την παραγγελία σας στο Lentiamo.gr και οι φακοί που σας ενδιαφέρουν δεν είναι σε στοκ, στην επισήμανση “Διαθεσιμότητα” αναφέρουμε την κατά προσέγγιση ημερομηνία κατά την οποία οι φακοί σας θα είναι διαθέσιμοι.

Στις περισσότερες παραγγελίες που γίνονται πριν τις 20 Δεκεμβρίου θα πρέπει να τηρηθεί η ημερομηνία που έχουμε υποσχεθεί.

Παρόλα αυτά για παραγγελίες μετά τις 20 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα που επιθυμείτε, μπορεί να τα παραλάβουμε από τους προμηθευτές μας πριν από τα μέσα του Ιανουαρίου με καθυστέρηση, ανάλογα με τον προμηθευτή.

Επίσης εκτός από αυτό, η εταιρεία courier, λόγο του μεγάλου αριθμού δεμάτων που θα πρέπει να παραδοθούν κατά την εορταστική περίοδο, μπορεί να καθυστερήσει την παράδοση του δέματος σας.

Σχεδιάστε σωστά την αγορά σας, ώστε να είστε βέβαιοι πως θα βλέπετε πεντακάθαρα αυτή την εορταστική περίοδο!

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.