Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:00-17:00)

Σύνδεση

Μόνο για σήμερα δωρεάν : οφθαλμικές σταγόνες για ζεστό καιρό και Air-condition

Αγαπητοί Lentiamers,

Γιατί είναι καλό να έχετε πάντα τουλάχιστον ένα πακέτο από τις Max OptiFresh οφθαλμικές σταγόνες σε απόθεμα μέσα στο καλοκαίρι μαζί σας; Διαβάστε 3 σημαντικούς λόγους, και μετά προσθέστε τις οφθαλμικές σταγόνες στην αγορά σας δωρεάν μέχρι τα μεσάνυχτα. 

Που και πως οι οφθαλμικές σταγόνες Max OptiFresh θα σας βοηθήσουν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού;
  • Air-condition. Όσο πιο δυνατό είναι, τόσο πιο πολύ ερεθίζει τα μάτια – μια σταγόνα μόνο, είναι αρκετή να καταπραΰνει τα μάτια για ώρες.
  • Ζεστός και ξηρός αέρας. Η ζέστη του καλοκαιριού δεν κάνει καλό στους φακούς επαφής. Λίγες οφθαλμικές σταγόνες μπορούν εύκολα να επαναφέρουν την ελαστικότητα τους.
  • Δυνατός αέρας και σκόνη. Συνηθισμένο φαινόμενο κατά το καλοκαίρι. Χρησιμοποιήστε τις σταγόνες και θα είστε σίγουρα άνετοι!
Θέλω τις Max OptiFresh οφθαλμικές σταγόνες δωρεάν – Θα κάνω μία παραγγελία και θα τις προσθέσω σε αυτήν!

Μόνο για σήμερα: ΔΩΡΕΆΝ Οι οφθαλμικές σταγόνες Max OptiFresh

Προσθήκη δώρου

Η προσφορά ισχύει μόνο για μία ημέρα – 25 Μαΐου 2017 – και όπως πάντα ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, το δώρο προστίθεται μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Η προσφορά ισχύει μόνο για μία ημέρα – 25 Μαΐου 2017 – και όπως πάντα ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, το δώρο προστίθεται μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Τα δικά σας σχόλια

Γράψε το πρώτο σχόλιο

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών αποκλειστικά για τα μέλη μας