Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:00-17:00)

Σύνδεση

Οδηγός κατάλληλων γυαλιών σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου.

Πως να διαλέξετε τα σωστά γυαλιά ηλίου.

Τα γυαλιά ηλίου, επίσης γνωστά και ως προστάτες των ματιών, είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ που φοράμε, δεδομένου ότι προστατεύουν τα μάτια μας από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και δίνουν στυλ στην εμφάνισή μας.

Θα πρέπει να θεωρούνται κάτι πιο σημαντικό από ένα πολυτελές αξεσουάρ για τα μάτια μας, οπότε η επιλογή θα πρέπει να βασίζεται σε συγκεκριμένα κριτήρια σύμφωνα με την αισθητική που σας ταιριάζει καλύτερα.

Τα γυαλιά ηλίου μπορούν να αλλάξουν την εμφάνιση και το στυλ σας. Δεν είστε σίγουροι ποιο στυλ είναι καλύτερο για σας;
Βασίζεστε στην τύχη, κάθε φορά; Τότε αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει προς τη σωστή κατεύθυνση για να βρείτε το καλύτερο σχήμα που ταιριάζει στο πρόσωπο και στο στυλ σας.

Οβάλ σχήμα προσώπου

Ένα πρόσωπο με οβάλ σχήμα φαίνεται πραγματικά όμορφο με γυαλιά ηλίου, διότι ενισχύουν τη φυσική του ομορφιά. Θεωρείται από πολλούς , πως για να έχετε απόλυτα ισορροπημένες αναλογίες, λόγω των υψηλών ζυγωματικών ή αν έχετε ελαφρώς στενό πηγούνι, θα πρέπει να προτιμάτε αντίστοιχα γυαλιά που ενισχύουν τα ζυγωματικά.

Σε περίπτωση που ψάχνετε για μια πρόταση, εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε τα Ray-Ban RB 4184 710/51 54.

Δείτε όλα τα γυαλιά τύπου Wayfarer εδώ

Στρογγυλό – Κυκλικό σχήμα προσώπου

Αν έχετε στρογγυλό σχήμα προσώπου, τότε επιλέξτε ορθογώνιο στυλ-σχέδιο γυαλιών. Ένα ορθογώνιο σχέδιο σπάει τη δομή του στρογγυλού προσώπου, κάνοντάς το να δείχνει μεγαλύτερο και πιο λεπτό.

Σε περίπτωση που ψάχνετε για μια πρόταση, εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε τα Emporio Armani EA 4033 5231/13 56.

Δείτε όλα τα γυαλιά τύπου Rectangle εδώ

Τριγωνικό σχήμα προσώπου

Αυτό το πρόσωπο είναι ευρύτερο στα ζυγωματικά αλλά γίνεται λεπτότερο στο σαγόνι. Για να ελαχιστοποιήσετε το πλάτος του προσώπου, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε σκελετούς με ευρύτερο μέγεθος και με ελαφρά χρώματα. Η πρότασή μας είναι να δοκιμάσετε γυαλιά χωρίς πλαίσιο-σκελετό γύρω από τους φακούς.

Σε περίπτωση που ψάχνετε για μια πρόταση, εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε τα Gucci GG 4266/S (J5G/JD).

Τετράγωνο σχήμα προσώπου

Ένα τετραγωνισμένο πρόσωπο έχει αιχμηρές άκρες με ευρύ μέτωπο, πηγούνι και εξίσου μεγάλα ζυγωματικά. Δοκιμάστε οβάλ σχήματα ή σκελετούς με στρογγυλεμένες άκρες όπως γυαλιά Aviator. Επίσης γυαλιά με ισχυρές-αιχμηρές ακμές είναι κατάλληλα για αυτό το σχήμα προσώπου.

Σε περίπτωση που ψάχνετε για μια πρόταση, εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε τα Burberry 0BE 4216 3001/8G

Δείτε όλα τα γυαλιά τύπου Aviator εδώ

Σχήμα προσώπου καρδιά

Το πρόσωπο με σχήμα καρδιάς έχει μακρύτερα και πιο μυτερά σιαγόνα, με το πηγούνι να είναι το μικρότερο σημείο του προσώπου ενώ το μέτωπο το μεγαλύτερο. Γυαλιά ηλίου που έχουν χοντρό πλαίσιο ή πολύ λεπτό, είναι κατάλληλα για αυτό το σχήμα προσώπου.

Σε περίπτωση που ψάχνετε για μια πρόταση, εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε τα Gucci GG 3712/S (D28/EU).
 

help me icon

Ακόμα δεν είστε σίγουροι ποια γυαλιά είναι καλύτερα για σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Προσφορές και συμβουλές φακών αποκλειστικά για τα μέλη μας