Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Μόνο για σήμερα: Μεγάλη προσφορά για τα μάτια σας!

Αγαπητοί πελάτες.

Max OptiFresh 30 ml. Οφθαλμικές σταγόνες για ξηρά μάτια, για χρήστες φακών ή και εκείνους που δεν φορούν καν. Το μπουκαλάκι είναι αρκετά μεγάλο για όλη την οικογένεια. Παραγγείλετε πριν τα μεσάνυχτα και θα το έχετε εντελώς δωρεάν.

Πότε μπορεί να φανεί χρήσιμο;
  • Διακοπές – μετακινήσεις, διαφορετικό κλίμα και κουρασμένα μάτια που καίνε. Όχι πια, αφού αυτές οι σταγόνες παρέχουν ανακούφιση μεγάλης διάρκειας.
  • Σπορ – ιδρώτας, σκόνη, ήλιος, ζέστη. Ο αθλητισμός το καλοκαίρι είναι μια πραγματική δοκιμασία για τα μάτια σας. Οι σταγόνες μπορεί να μην βελτιώσουν την απόδοση, αλλά σίγουρα θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας!
  • Δουλειά – κάθεστε στον υπολογιστή με τις ώρες και σας καίνε τα μάτια; Το OptiFresh παρέχει άμεση ανακούφιση.

Κάντε κλικ εδώ για να προσθέσετε τις σταγόνες στο καλάθι αγορών σας.Η προσφορά ισχύει για μία μόνο ημέρα – 9 Ιουνίου 2016. Για να πάρετε το δώρο, πρέπει να πατήσετε επάνω στην εικόνα προσφοράς.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.