Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Για σήμερα μόνο: δοκιμάστε τις Max OptiFresh 10 ml σταγόνες δωρεάν!

Αγαπητοί Lentiamers,

Ξεμείνατε από φακούς επαφής ή υγρό καθαρισμού και σκέφτεστε “Πρέπει αύριο τουλάχιστον να αγοράσω”; Μην περιμένετε άλλο! Κάντε σήμερα την παραγγελία σας και πάρτε τις γνωστές Max OptiFresh 10 ml οφθαλμικές σταγόνες δωρεάν. :) 

Δύο λόγοι που θα έπρεπε να δοκιμάσετε τις Max OptiFresh 10 ml οφθαλμικές σταγόνες δωρεάν
  • Εργάζεστε στον υπολογιστή, κλιματιστικά, ξαφνικές αλλαγές στις θερμοκρασίες του περιβάλλοντος, χαρακτηριστικές καταστάσεις για το φθινόπωρο – αυτές οι οφθαλμικές σταγόνες θα σας παρέχουν μακρά και επαρκή ενυδάτωση σε τέτοιες καταστάσεις.
  • Οι Max OptiFresh έχουν γρήγορη δράση – μόνο μια σταγόνα αρκεί. Η όραση σας θα είναι καθαρή και πάλι αμέσως μετά την εφαρμογή.
Τοποθετήστε την παραγγελία σας και αποκτήστε δωρεάν τις οφθαλμικές σταγόνες

Μόνο για σήμερα: ΔΩΡΕΆΝ Οι οφθαλμικές σταγόνες Max OptiFresh

Προσθήκη δώρου

Η προσφορά ισχύει για μία μόνο ημέρα – 05 Οκτωβρίου 2017. Για να προσθέσετε τις σταγόνες στην αγορά σας, παρακαλούμε κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη δώρου”.

Η προσφορά ισχύει για μία μόνο ημέρα – 05 Οκτωβρίου 2017. Για να προσθέσετε τις σταγόνες στην αγορά σας, παρακαλούμε κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη δώρου”.

Τα δικά σας σχόλια

Γράψε το πρώτο σχόλιο

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.