Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Μόνο για σήμερα δωρεάν:Οφθαλμικές σταγόνες ταχείας δράσης για όλους

Αγαπητοί πελάτες.

Μήπως αισθάνεστε τα μάτια σας να καίγονται συχνά; Οι ενυδατικές σταγόνες Max OptiFresh θα σας βοηθήσουν να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Δοκιμάστε τις σταγόνες δωρεάν – Κάντε μια παραγγελία σήμερα πριν από τα μεσάνυχτα και θα σας προσθέσουμε μια φιάλη των 10 ml με την αγορά σας.

Γιατί είναι οι Max OptiFresh τόσο δημοφιλής;
  • Βοηθούν τον καθένα- παρέχουν ανακούφιση σε περιπτώσεις ξηροφθαλμίας, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και από άτομα με αλλεργίες.
  • Γρήγορη δράση – έχουν πραγματικά άμεσα αποτελέσματα που θα εκτιμήσετε, ιδιαίτερα όταν εργάζεστε σε υπολογιστή ή όταν οδηγάτε.
  • Άνετη εφαρμογή – μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ακόμα και όταν φοράτε φακούς επαφής.

Προσθέστε τις οφθαλμικές σταγόνες Max OptiFresh 10 ml στην αγορά σας δωρεάν – μόνο για σήμερα.

Η προσφορά ισχύει για μία μόνο ημέρα – 3 Νοεμβρίου 2016.

ΔΩΡΕΆΝ Οι οφθαλμικές σταγόνες Max OptiFresh

Προσθήκη δώρου

Η προσφορά ισχύει για μία μόνο ημέρα – 3 Νοεμβρίου 2016 – και όπως πάντα ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, το δώρο προστίθεται μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Η προσφορά ισχύει για μία μόνο ημέρα – 3 Νοεμβρίου 2016 – και όπως πάντα ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, το δώρο προστίθεται μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.