Σαββατοκύριακο με μεγάλες προσφορές - εξοικονομήστε έως και 25% σε επιλεγμένα προϊόντα!

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

LentiamoAwards 2018: Οι νικητές του διαγωνισμού μας

Αγαπητοί Lentiamers,

Όπως ήδη γνωρίζετε, δημιουργήσαμε έναν διαγωνισμό μακιγιάζ για το Halloween 2018! Ο διαγωνισμός περιελάμβανε δύο γύρους. Στον πρώτο γύρο ο καθένας μπορούσε να συμμετάσχει, με τη δημιουργία οποιασδήποτε Halloween ιδέας μακιγιάζ, απλά ανεβάζοντας την μεταμφίεση / μακιγιάζ με μία φωτογραφία, στον δημόσιο λογαριασμό του/της στο Instagram. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις τέλειες καταχωρήσεις φωτογραφιών που έγιναν στο Instagram!

Μετά επιλέξαμε τους TOP 10+1 καλύτερους/ες για να πάνε στον 2ο γύρο. Οι συμμετέχοντες μας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα άλλο νέο μακιγιάζ / μεταμφίεση με χρωματιστούς ή crazy φακούς επαφής. Από τις 9 Οκτωβρίου 2018, χιλιάδες άνθρωποι μπόρεσαν να κάνουν κλικ και να ψηφίσουν την αγαπημένη τους μεταμφίεση. Η επιλογή των 3 νικητών ήταν σύμφωνα με τον αριθμό των ψήφων που λήφθηκαν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2018.

Και τώρα… θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τους 3 νικητές του διαγωνισμού μας LentiamoAwards 2018 και να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους:

1η θέση @chaokomaker από την Ισπανία

2η θέση @mirellamareva από την Βουλγαρία

3η θέση @denuuusik από την Σλοβακία

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που πήρανε μέρος στο διαγωνισμό μας, για τις ψηφοφορίες και τη τεράστια βοήθεια που μας δώσατε για να γίνει αυτός ο διαγωνισμός τόσο επιτυχημένος! Μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό μας τον επόμενο χρόνο!Lentiamo Awards Winners

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία