Σχετικά με την τρέχουσα περίοδο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι παραγγελίες γίνονται κανονικά χωρίς περιορισμούς στην παράδοση.

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Τα βραβεία Lentiamo 2019 είναι εδώ!

Πριν από ένα χρόνο ξεκινήσαμε τον πρώτο διαγωνισμό των βραβείων Lentiamo. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία για εμάς και αισθανθήκαμε ευλογημένοι, έχοντας χιλιάδες συμμετοχές από εκπληκτικούς μακιγιέζ, cosplayers, body painters, ειδικούς στο σπέσιαλ μακιγιάζ και λάτρεις της τέχνης. 

Γιαυτό και είμαστε υπερήφανοι να σας ανακοινώσουμε πως αποφασίσαμε να επαναλάβουμε τον διαγωνισμό μακιγιάζ μας!


Τι είναι τα βραβεία Lentiamo;

Είναι ο ανοιχτός διαγωνισμός μακιγιάζ μας και όλοι μπορούν να συμμετάσχουν!

Κατά τη διάρκεια του 1ου γύρου, ξεκινώντας από τις 02 Σεπτεμβρίου, μπορείτε όλοι να υποβάλετε τις καλλιτεχνικές -μακιγιάζ- δημιουργίες σας. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα, καθόλου όρια, απλά δώστε μας μια γεύση από τις ικανότητές και τη φαντασία σας.

Μετά τις 26 Σεπτεμβρίου η κριτική επιτροπή μας θα εξετάσει όλες τις συμμετοχές και θα επιλέξει τους Top 10 φιναλίστ που θα έχουν πρόσβαση στο 2ο γύρο αυτού του διαγωνισμού.

Σε αυτό το σημείο, θα έχουμε φτάσει κοντά σε μία από τις αγαπημένες μας μέρες της χρονιάς: Halloween! Ως εκ τούτου, οι φιναλίστ μας θα κληθούν να δημιουργήσουν ένα μακιγιάζ με θέμα το Halloween. Ως ανταμοιβή που θα βρίσκονται στο Top 10, το Lentiamo θα τους δώσει μια μικρή βοήθεια: θα επιλέξουν ένα ζευγάρι έγχρωμων ή crazy φακών επαφής – ευγενική προσφορά από το Lentiamo – και θα το χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν την τρομακτική εμφάνιση τους για το 2ο γύρο.

Θα δημοσιεύσουμε αυτές τις εμφανίσεις απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα μας, όπου θα μπορείτε να καθορίσετε τους νικητές ψηφίζοντας τα αγαπημένα σας μακιγιάζ. Μετά την ψήφο σας, θα λάβετε επίσης και έναν ειδικό κωδικό έκπτωσης σαν αντάλλαγμα!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Lentiamo Awards 2019: www.lentiamo.gr/…es-2019.html

Μπορείτε να δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις των βραβείων μας στον σύνδεσμο: www.lentiamo.co.uk/…es-2019.html

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία