Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σχετικά με την τρέχουσα περίοδο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι παραγγελίες γίνονται κανονικά χωρίς περιορισμούς στην παράδοση.

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Φακοί επαφής που δεν χρειάζονται υγρό καθαρισμού ή θήκη είναι οι καταλληλότεροι για το καλοκαίρι. Πάρτε τους με την ειδική προσφορά μας 30 + 10 μέχρι τις 22 Αυγούστου!

Αγαπητοί Lentiamers,

Θέλετε να μην έχετε καμία ανησυχία μην ξεμείνετε από υγρό ή σας χαλάσει η θήκη των φακών σας μέσα στο καλοκαίρι; Έχουμε ετοιμάσει μια ειδική προσφορά των νέων φακών Lenjoy 1 Day Comfort – θα προσθέσουμε 10 επιπλέον φακούς στο πακέτο των 30, δωρεάν.
Τι κάνει τους Lenjoy 1 Day Comfort τόσο ξεχωριστούς;
  • Χάρη στη νέα τεχνολογία που προσφέρουν, θα έχετε βέλτιστη όραση ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες – ενώ οδηγείτε το σούρουπο ή όταν αθλείστε.
  • Μήπως η εκδρομή σας είναι αρκετά ηλιόλουστη; Τότε σίγουρα θα εκτιμήσετε το προηγμένο φίλτρο UV– θα σας προστατεύσει από την επιβλαβή ακτινοβολία στη θάλασσα και στο βουνό.
  • Εάν ήδη φοράτε φακούς επαφής, δεν θα χρειαστείτε νέα συνταγή για αυτούς.


Αγοράστε τους Lenjoy 1 Day Comfort

Σημαντικό: η ειδική προσφορά λήγει στις 22 Αυγούστου. 10 επιπλέον φακοί θα προστεθούν αυτόματα στην συσκευασία των Lenjoy 1 Day Comfort (30 φακοί).
 

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία