211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Σίγουρα θα σας ταιριάξουν: ,,Δοκιμαστικοί φακοί“ με εγγύηση άνεσης 30 ημερών!

Αγαπητοί Lentiamers,

Ψάχνετε για ημερήσιους φακούς επαφής για ολόκληρο το καλοκαίρι; Έχουμε ετοιμάσει μια ειδική προσφορά – Lenjoy 1 Day Comfort με εγγύηση άνεσης 30 ημερών!

Τι κάνει αυτούς τους νέους φακούς εξαιρετικούς;
Εύκολη αντικατάσταση από πέντε δημοφιλείς μάρκες φακών επαφής – όπως οι 1-DAY Acuvue Moist, Biotrue ONEday και SofLens Daily Disposable. Χωρίς την ανάγκη για νέα συνταγή. Και εγγυούνται καθαρή όραση παντού και πάντα – όταν οδηγείτε το σούρουπο, στον υπολογιστή και σε όλες τις δραστηριότητες όπου η γρήγορη εστίαση των ματιών είναι σημαντική.

εγγύηση άνεσης 30 ημερών!

Μήπως δεν είστε σίγουροι ότι οι φακοί Lenjoy θα σας ταιριάζουν; Στείλτε μας τους αχρησιμοποίητους φακούς που δεν δοκιμάσατε πίσω. Δεν χρειάζεται να μας εξηγήσετε τον λόγο που θέλετε να τους επιστρέψετε, αλλά φυσικά μπορείτε και να μας τον αναφέρετε. Μετά την επιστροφή, θα σας πιστώσουμε τα χρήματα-κόστος των φακών στον Lentiamo λογαριασμό σας. Πως θα τα χρησιμοποιήσετε στο μέλλον στο κατάστημα μας εξαρτάται φυσικά από εσάς. Όπως εσείς θέλετε.

Θέλω τους ημερήσιους φακούς Lenjoy με εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε: Παρακαλούμε στείλτε τους αχρησιμοποίητους φακούς στην Λαγουμιτζή 24, Καλλιθέα-Αττική 176 71, υπόψιν Maternia s.r.o. (Regus Athens). Μετά την επιστροφή θα περάσουμε απλά το κόστος των φακών με τη μορφή πίστωσης στον Lentiamo λογαριασμό σας. Η χρήση αυτής της πίστωσης δεν είναι περιορισμένη χρονικά για την επόμενη παραγγελία. Το κόστος επιστροφής των φακών επαφής καταβάλλεται από τον πελάτη.
 

Τα δικά σας σχόλια

Γράψε το πρώτο σχόλιο

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών αποκλειστικά για τα μέλη μας