Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σχετικά με την τρέχουσα περίοδο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι παραγγελίες γίνονται κανονικά χωρίς περιορισμούς στην παράδοση.

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Σίγουρα θα σας ταιριάξουν: ,,Δοκιμαστικοί φακοί“ με εγγύηση άνεσης 30 ημερών!

Αγαπητοί Lentiamers,

Σας έχουμε ετοιμάσει μια ειδική προσφορά – Lenjoy 1 Day Comfort με εγγύηση άνεσης 30 ημερών!

Τι κάνει αυτούς τους νέους φακούς εξαιρετικούς;
Εύκολη αντικατάσταση από δημοφιλείς μάρκες φακών επαφής – όπως οι 1-DAY Acuvue Moist, Biotrue ONEday, SofLens Daily Disposable και άλλες μάρκες ημερησίων φακών. Χωρίς την ανάγκη για νέα συνταγή, οι Lenjoy εγγυούνται καθαρή όραση παντού και πάντα – όταν οδηγείτε το σούρουπο, στον υπολογιστή, όταν αθλείστε και γενικότερα σε όλες τις δραστηριότητες όπου η γρήγορη εστίαση των ματιών είναι σημαντική.

εγγύηση άνεσης 30 ημερών!

Τι γίνεται αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τους φακούς Lenjoy; Στείλτε μας τους αχρησιμοποίητους φακούς που δεν δοκιμάσατε πίσω. Δεν χρειάζεται να μας εξηγήσετε τον λόγο που θέλετε να τους επιστρέψετε, αλλά φυσικά μπορείτε και να μας τον αναφέρετε. Μετά την επιστροφή, θα σας πιστώσουμε τα χρήματα-κόστος των φακών στον Lentiamo λογαριασμό σας. Πως θα τα χρησιμοποιήσετε στο μέλλον στο κατάστημα μας εξαρτάται φυσικά από εσάς. Όπως εσείς θέλετε.


Είναι σημαντικό να γνωρίζετε:
1. Αυτή η προσφορά ισχύει για τους Lenjoy 1 Day Comfort (30 φακοί), που αγοράστηκαν μεταξύ 16/9/2019 – 30/9/2019.
2. Η εγγύηση επιστροφής ισχύει εάν δοκιμάσετε 5 ζευγάρια φακών από 2 διαφορετικές συσκευασίες (διαφορετικές παραμέτρους για το κάθε μάτι) ή από μία συσκευασία (ίδια παράμετρος και για τα δύο μάτια), ή λιγότερα (συνολικά 10 τεμάχια φακών).
3. Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, πρώτα ενημερώστε μας στο info@lentiamo.gr αναφέροντας πόσους φακούς επιθυμείτε να επιστρέψετε και μετά στείλτε τους αχρησιμοποίητους φακούς στην Λαγουμιτζή 24, Καλλιθέα-Αττική 176 71, υπόψιν Maternia s.r.o. (Regus Athens). Μετά την επιστροφή θα περάσουμε απλά το κόστος των φακών με τη μορφή πίστωσης στον Lentiamo λογαριασμό σας. Η χρήση αυτής της πίστωσης δεν είναι περιορισμένη χρονικά για την επόμενη παραγγελία. Το κόστος επιστροφής των φακών επαφής καταβάλλεται από τον πελάτη.
 

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία