Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Το κάθε ένα είναι διαφορετικό αλλά είναι όλα μοναδικά! Δωράκια μέχρι τις 20 Ιουνίου

Αγαπητοί Lentiamers,

To πρώτo θα δώσει την αίσθηση της φρεσκάδας στα μάτια σας, το δεύτερο θα εξαλείψει την οποιαδήποτε καύση αισθάνεστε σε αυτά, και το τρίτο δωράκι θα κάνει τα ταξίδια σας ευκολότερα. Ποιο θα προσθέσετε δωρεάν στις αγορές σας; Έχετε μέχρι τις 20 Ιουνίου να αποφασίσετε.

Σας παρουσιάζουμε τα δωράκια:
  • Eyeye (μάσκα ματιών) – μάσκα ματιών με φυσικό εκχύλισμα αγγουριού και αναζωογονητικά συστατικά
  • Max OptiFresh 30 ml – όταν τα μάτια σας καίγονται, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σταγόνα για συνεχή ανακούφιση. Οι αποτελεσματικές οφθαλμικές σταγόνες αυτές, σε μεγάλη συσκευασία στην αγορά.
  • Μικρό πακέτο ταξιδιού – όλα όσα χρειάζεστε για τη φροντίδα των φακών επαφής σας, σε ένα μικρό πακέτο ταξιδιού. Έντεκα μοτίβα-στυλ για να διαλέξετε.
Έχετε αποφασίσει; Προσθέστε το δώρο στην παραγγελία σας δωρεάν!

Διάλεξε το δώρο σου

Ισχύει μόνο για 6 ημέρες

Σημαντικό: Η προσφορά ισχύει έως 20 Ιουνίου και ισχύουν τα εξής: Μόνο ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, το δωράκι σας προστίθεται μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.