Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σχετικά με την τρέχουσα περίοδο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι παραγγελίες γίνονται κανονικά χωρίς περιορισμούς στην παράδοση.

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Δωρεάν στις αγορές σας: 3x τα καλύτερα για το καλοκαίρι. Μόνο μέχρι τις 11 Ιουνίου

Αγαπητοί Lentiamers,

Απομένουν ακόμα μερικές εβδομάδες, αλλά γιατί να μην προετοιμαστείτε νωρίτερα για το καλοκαίρι; Στην νέα μας προσφορά, μπορείτε να διαλέξετε από τα τρία πιο δημοφιλή καλοκαιρινά δώρα του περασμένου χρόνου. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 11 Ιουνίου.

Διαλέξτε:
  • Max OptiFresh 60 ml – το πιο δημοφιλές υγρό φακών επαφής για τα ταξίδια. Ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες, για όλους τους τύπους φακών επαφής. Πολλαπλών χρήσεων και ήπιο.
  • Max OptiFresh 10 ml – γρήγορη αντικατάσταση των δακρύων, οφθαλμικές σταγόνες για να συμπληρώσουν όλα τα βασικά υγρά φακών επαφής.
  • Εφαρμοστής φακών επαφής – περισσότερη βοήθεια, ευκολότερη εφαρμογή… εφαρμοστής φακών επαφής για το σπίτι και τα ταξίδια, θα αγαπηθεί από άντρες και γυναίκες. Εύκολο στη χρήση χάρη στο κενό που συγκρατεί τον φακό στη θέση του.
Προσθέστε το δώρο των διακοπών στο καλάθι των αγορών σας

Η προσφορά λήγει στις 11 Ιουνίου και έχουμε ένα δώρο ανά πελάτη: ακόμη και αν κάνετε περισσότερες παραγγελίες, το υγρό φακών επαφής, οι σταγόνες ή ο εφαρμοστής φακών θα προστεθούν μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία