Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Δωράκια για εσάς; Ένα από αυτά το προσφέρουμε για πρώτη φορά. Μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου

Αγαπητέ χρήστη φακών επαφής,

Ψάχνετε για ένα easy-to-pack υποκατάστατο για την ομπρέλα σας, το οποίο είναι σίγουρα κάτι που χρειάζεστε για ταξίδια τους ανοιξιάτικους μήνες που πλησιάζουν; Ένα αδιάβροχο Packamac σε σχέδιο φακών επαφής σίγουρα θα κάνει τη δουλειά – και αυτή είναι η πρώτη φορά που το προσφέρουμε ως δώρο. Ή θα προτιμούσατε το πιο «παραδοσιακό» υγρό φακών ή σταγόνες για τα μάτια; Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. 

Διαλέξτε το δικό σας
  • Max Optifresh bioplus 60 ml – υγρό φακών επαφής σε πακέτο ταξιδιού, συμπεριλαμβάνεται και θήκη.
  • Max OptiFresh 10 ml – τεχνητά δάκρυα που παρέχουν ανακούφιση για τα μάτια που έχουν ταλαιπωρηθεί από τη ρύπανση, τον άνεμο ή τον κλιματισμό.
  • Packamac – πρακτικό αντικείμενο για καθημερινή χρήση σε μία σπέσιαλ έκδοση “φακών επαφής”.

Προσθέστε το δώρο που επιλέξατε, στο καλάθι αγορών

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου και ισχύουν τα εξής: Μόνο ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, το υγρό φακών επαφής, οι οφθαλμικές σταγόνες ή το Packamac, προστίθονται μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.