211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Ιατρικό περιεχόμενο που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Το ιατρικό περιεχόμενο του Lentiamo.gr ελέγχεται και επιμελείται από κορυφαίους οπτικούς και επαγγελματίες του τομέα της υγείας. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες που παρέχουμε είναι πάντα αντικειμενικές, αξιόπιστες και ενημερωμένες.

Eliška Malinová
Eliška Malinová
Οπτομετρητής

Η Eliška είναι σημαντικό μέλος της υψηλά εξειδικευμένης ομάδας οπτικών μας. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς εμπειρίας της στην οπτομετρία και στις διαταραχές διάθλασης των ματιών, έχει γίνει ειδικός στη φροντίδα και εφαρμογή φακών επαφής. Με αυτή την εμπειρία, διαδραματίζει βασικό ρόλο στη δημιουργία του ιατρικού μας περιεχομένου.

Πώς συμβάλλει η Eliška στην ποιότητα των άρθρων μας;

Ως εξουσιοδοτημένος οπτομετρητής, η Eliška δεν γράφει τα άρθρα μας, αλλά είναι κυρίως υπεύθυνη για την προετοιμασία και την παρακολούθηση του ιατρικού μας περιεχομένου. Συμβουλεύει τους δημιουργούς περιεχομένου για την επιλογή θεμάτων και τη διόρθωση των άρθρων μας.

Τα κύρια καθήκοντά της είναι

  • η διόρθωση και ο έλεγχος του περιεχομένου των οφθαλμολογικών κειμένων για την ιατρική ακρίβειά τους
  • να συμβουλεύει τους πελάτες στο κατάστημα μας για τη φροντίδα των φακών επαφής
  • η οφθαλμολογική εξέταση χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό.

Με όλα αυτά τα καθήκοντα, η Eliška έχει ως κύριο στόχο να βοηθήσει τους πελάτες μας σχετικά με τη διόρθωση των οφθαλμικών και διαθλαστικών διαταραχών των ματιών και την εφαρμογή φακών επαφής - τόσο στο κατάστημά μας όσο και ως σύμβουλος στα άρθρα μας.

Πίσω