211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Ιατρικό περιεχόμενο που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Το ιατρικό περιεχόμενο του Lentiamo.gr ελέγχεται και επιμελείται από κορυφαίους οπτικούς και επαγγελματίες του τομέα της υγείας. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι οι πληροφορίες που παρέχουμε είναι πάντα αντικειμενικές, αξιόπιστες και ενημερωμένες.

Anna Sucha
Anna Sucha
Οπτομέτρης

Η Anna είναι εξουσιοδοτημένος οπτομετρητής στο Lentiamo και μέλος της ομάδας των οπτικών μας με περισσότερα από 4 χρόνια εμπειρίας στις διαταραχές διάθλασης των ματιών.

Εμπλουτίζει συνεχώς εμάς και τους πελάτες μας με τις γνώσεις και την εμπειρία της στον τομέα της οφθαλμολογίας.

Τι ρόλο παίζει η Anna στη δημιουργία του ιατρικού μας περιεχομένου;

Παρόλο που η Anna δεν γράφει το περιεχόμενό μας (αυτό γράφεται από έναν από τους δημιουργούς περιεχομένου), διαδραματίζει βασικό ρόλο στην αναθεώρηση του ιατρικού μας περιεχομένου, διασφαλίζοντας ότι κάθε πληροφορία που δημοσιεύουμε είναι επιστημονικά αληθής.

Τα κύρια καθήκοντά της είναι

  • να αναπτύσσει ενδιαφέρουσες ιδέες και θέματα
  • να ενημερώνει τους συγγραφείς μας για σύνθετα οπτικά θέματα
  • και να ελέγχει την ακρίβεια του περιεχομένου μας.

Επιπλέον, η Anna είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε οφθαλμολογική εξέταση στο κατάστημα μας . Είναι επαγγελματίας στη χρήση των τελευταίων τεχνολογιών για τη φροντίδα των ματιών. Κάθε μέρα η Anna συμβουλεύει τους πελάτες μας σχετικά με τη χρήση φακών επαφής και τους ενημερώνει για τις οφθαλμικές παθήσεις και τη σωστή φροντίδα σχετικά με τους φακούς επαφής και τα γυαλιά.

Πίσω