Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Halloween: δοκιμάστε τους καλύτερους Crazy φακούς επαφής με έκπτωση! Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου μόνο!

Αγαπητοί Lentiamers.

Ζόμπι, διάβολος με κόκκινα μάτια, μεταμφίεση με πρόσωπο αράχνης; Μπορείτε να μεταμορφωθείτε σε ότι θέλετε αυτό το Halloween! Αγοράστε τους ποιο γνωστούς crazy φακούς με 15% έκπτωση από εμάς, για να φτάσετε την τελειότητα.


Τι χαρακτηριστικά υπάρχουν στους Crazy φακούς επαφής;
  • Έχουμε και τους δύο φακούς, με διοπτρία αλλά και χωρίς στην προσφορά. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να φορεθούν ακόμα και από αυτούς/αυτές που δεν έχουν μυωπία.
  • Δίνουν απίστευτα αποτελέσματα μεταμφίεσης και δείχνουν παρόμοιοι με αυτούς που βλέπετε στις εικόνες στο e-shop μας. Το ίδιο ρεαλιστικοί.
  • Μπορούν να φορεθούν όσες φορές θέλετε, μέσα στα πλαίσια της ημερομηνίας λήξεως τους. Πόσες φορές θα τους φορέσετε;

Κάντε κλικ εδώ για την έκπτωση 15%

Διαλέξαμε τους παρακάτω φακούς για την σπέσιαλ προσφορά μας:

Αυτή η σπέσιαλ προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Θα πάρετε την έκπτωση αφού κάνετε κλικ στο κουμπί “Θέλω Φακούς” στην εικόνα-banner. Η προσφορά της έκπτωσης 15% ισχύει, μόνο για συγκεκριμένους φακούς επαφής, ανά πελάτη. Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί ή να προστεθεί σε άλλη παραγγελία.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.