Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Πρωτοχρονιάτικο ειδικό δωράκι! Ισχύει μόνο έως τις 9 Ιανουαρίου.

Αγαπητοί Lentiamers.

Νέα δωράκια; Συναντιόμαστε για πρώτη φορά για αυτήν την χρονιά! Προτιμάτε ένα υγρό για ταξίδια, οφθαλμικές σταγόνες ή ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για ενήλικες και παιδιά; Η προσφορά ισχύει έως τις 9 Ιανουαρίου. 

Διαλέξτε τώρα
  • Max Optifresh bioplus 60 ml – 93% στην βαθμολογία πελατών, mini διαστάσεις για ευέλικτη χρήση. Απλά το καλύτερο υγρό ταξιδιού.
  • Horien Aqua Comfort 15 ml – γρήγορη ανακούφιση των ερεθισμών που προκαλούνται από τις εναλλαγές της θερμοκρασίας τον χειμώνα (από το κρύο στην ζέστη), που διαρκεί./li>
  • Χαρτοπαίγνια – ψυχαγωγία για την οικογένεια στο σπίτι και στο δρόμο. Ειδική έκδοση Lentiamo.
Διαλέξατε; Προσθέστε το δώρο σας στο καλάθι!

Διάλεξε το δώρο σου

Ισχύει μόνο για 21 ημέρες

Αυτή η ειδική προσφορά λήγει στις 09 Ιανουαρίου και έχουμε ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμα κι αν γίνουν πολλαπλές παραγγελίες, το υγρό καθαρισμού, οφθαλμικές Σταγόνες ή η παιγνιόχαρτα προστίθενται μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.