Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Δωρεάν μόνο για σήμερα. Lilien gel για άψογη καθαριότητα στα χέρια σας.

Αγαπητοί πελάτες.

Όταν ταξιδεύετε στην φύση,όταν είστε σε μια παιδική χαρά η στην θάλασσα. Όταν χρειάζεστε να πλύνετε τα χέρια σας και δεν έχετε πρόσβαση σε νερό η σαπούνι,χρησι­μοποιήστε το αντιβακτηριδιακό Lilien gel. Είναι 100% αποτελεσματικό και το έχουμε για εσάς δωρεάν – απλά κάντε μία παραγγελία πριν τα μεσάνυχτα και θα σας το προσθέσουμε σαν δώρο στην παραγγελία σας!

Γιατί η επιλογή σας να είναι το Lilien gel;
  • 50 ml volume χωράει παντού – στην τσάντα σας, στην τσέπη του παντελονιού ή του πουκάμισου σας ή στο ντουλαπάκι σας.
  • Είναι ισχυρό, παρόλα αυτά απαλό – δεν προκαλεί ερεθισμούς στο παιδικό ή στο ενήλικο δέρμα και έχει ευχάριστη μυρωδιά.
  • Είναι γρήγορο και αποτελεσματικό – μία μόνο σταγόνα σκοτώνει το 99.9% των βακτηρίων μέσα σε δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε τα χέρια σας.

Πατήστε εδώ για να προσθέσετε τις Lilien 50 ml στο καλάθι δωρεάν.Η προσφορά ισχύει μόνο για τις 4 Αυγούστου 2016 και οι ακόλουθες προϋποθέσεις ισχύουν: Μόνο ένα δώρο ανά πελάτη, ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, το gel θα προστεθεί μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.