Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Φροντίστε τους φακούς σας με αυτό το δώρο. Διαθέσιμο έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2015

Έως τις 22 Σεπτεμβρίου, δίνουμε δωρεάν με την παραγγελία σας, τρία διαφορετικά ¨εργαλεία¨ για να προστατεύσετε τους φακούς σας από βρομιές και τα ευαίσθητα μάτια σας από ερεθισμούς. Τι θα επιλέξεις;

Ποιο δώρο προτιμάς;
 • Max OptiFresh 60 ml, διάλυμα πολλαπλών χρήσεων περιέχει μια σύνθεση που μιμείται τα δάκρυά μας. Συνιστάται ιδιαίτερα για τα πολύ ευαίσθητα μάτια.
 • ReNu MultiPlus Drops 8 ml οφθαλμικές σταγόνες, είναι από τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον σταγόνες που κατασκευάστηκαν ποτέ. Δεν περιέχουν συντηρητικά και δεν προκαλούν πόνο στα μάτια.
 • Εφαρμοστής φακών επαφής, συνιστάται για όλους τους χρήστες φακών που έχουν περιποιημένα ή τεχνητά νύχια. Η διάρκεια ζωής είναι τουλάχιστον έξι μήνες.

Σημείωση: Ισχύει έως 22 Σεπτεμβρίου 2015 Και όπως πάντα, ένας πελάτης = ένα δώρο – όσες φορές και να παραγγείλετε τα το δώρο θα προστεθεί μόνο στην πρώτη σας παραγγελία.

Σχόλια Κάνε μια ερώτηση

 • Γιωτα Κορνια
  πριν 2 χρόνια

  Max OptiFresh 60ml.

  Απάντηση
 • ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ
  πριν 2 χρόνια

  Max OptiFResh 60 ml

  Απάντηση

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.