Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Συχνές ερωτήσεις: Νέος/Νέα στους φακούς επαφής

Ρωτήστε οτιδήποτε σχετικά με φακούς επαφής και εμείς θα σας απαντήσουμε μέσα σε λίγες ημέρες. Οι πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας.

Πες κάτι


Καμπυλότητα και διάμετρος.

Ερώτηση: Έχω καμπυλοτητα 8.6 διάμετρο 14.2. Ενδιαφερομαι για τους φακούς Αir optix. Η διαμετρος τους όμως είναι 13.8.Θα ταιριαζουν στα μάτια μου? Μου αρέσει που έχουν δείκτη μέσα εξω. Είμαι καινούρια στους φακούς και ολο τους φοραω ανάποδα. Θα ήθελα ένα ζευγάρι να δοκιμάσω πρωτα πριν παραγγείλω 6+6=12.Ευχαριστω

Απάντηση: Για την σωστή εφαρμογή των φακών επαφής εφόσον στο παρελθόν έχετε χρησιμοποιήσει διάμετρο 14.2 και τώρα ενδιαφέρεστε να πάτε σε μικρότερη διάμετρο 13.8 θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας. Κατόπιν εξετάσεων μπορεί να σας προτείνει αν η διάμετρος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σωστά στα μάτια σας. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να αποστείλουμε δοκιμαστικούς φακούς.

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.