Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Κλήση δωρεάν (Δευ-Παρ 9:00-17:00)

Σύνδεση

Συχνές ερωτήσεις: Άλλες Ερωτήσεις

Ρωτήστε οτιδήποτε σχετικά με φακούς επαφής και εμείς θα σας απαντήσουμε μέσα σε λίγες ημέρες. Οι πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας.

Κάντε μας μια ερώτηση


Οι φακοί επαφής έχουν ημερομηνία λήξης;

Ερώτηση: Καλησπέρα! Οι φακοί επαφής έχουν ημερομηνία λήξης;

Απάντηση: Όλοι οι φακοί επαφής έχουν ημερομηνία λήξης που ο κατασκευαστής οφείλει να αναγράφει πάνω στο προϊόν. Υπάρχουν οι εξής κατηγορίες φακών επαφής σύμφωνα με την μάρκα και τον κατασκευαστή: Ημερήσιοι φακοί επαφής, Δεκαπενθήμεροι φακοί επαφής, Μηνιαίοι φακοί επαφής, Τριμηνιαίοι φακοί επαφής, Εξαμηνιαίοι φακοί επαφής και Ετήσιοι φακοί επαφής.


Τι να κάνω αν δεν μου κάνουν οι φακοί;

Ερώτηση: Σε περίπτωση που δεν μου κάνουν οι φακοί που αγόρασα, δεν είναι άνετοι, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων;

Απάντηση: Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή φακών που απλά δεν σας κάνουν αφού έχει ανοιχτεί η συσκευασία, εκτός και αν οι φακοί είναι προβληματικοί. Αν υποθέσουμε ότι οι φακοί είναι προβληματικοί, τότε θα πρέπε να γίνει έλεγχος, να μας στείλετε την έγκυρη συνταγή κ.α.. Θα πρέπει για τους φακούς που παραγγέλνετε να έχετε έγκυρη συνταγή.


Πώς μπορώ να αλλάξω στοιχεία της καταχωρημένης χρεωστικής κάρτας;

Ερώτηση: Καλημέρα σας. Πώς μπορώ να αλλάξω στοιχεία της καταχωρημένης χρεωστικής κάρτας?

Απάντηση: Όλα τα στοιχεία αποθηκευμένων καρτών, για λόγους ασφαλείας είναι κρυπτογραφημένα και δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε αλλά ούτε να τα δούμε. Αν θέλετε να αλλάξετε την κάρτα, θα πρέπει να μας ενημερώσετε ώστε να την αφαιρέσουμε από το σύστημα, και θα πρέπει να την περάσετε ξανά με την νέα σας παραγγελία.


Ακύρωση παραγγελίας.

Ερώτηση: Μόλις παρήγγειλα καταλάθος την ίδια παραγγελία 2 φορές, μπορώ να ακυρώσω την μια?

Απάντηση: Φυσικά και μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία που κάνατε κατά λάθος. Θα πρέπει όμως να μας πείτε τον αριθμό της παραγγελίας αυτής, ή να μας στείλετε ένα ονοματεπώνυμο ώστε να βρούμε την λάθος παραγγελία σας.

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας