Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:00-17:00)

Σύνδεση

Εντελώς δωρεάν: υγρό φακών, ενυδατικές σταγόνες, μαντιλάκια καθαρισμού.

Αγαπητοί πελάτες.

Όταν πρόκειται για την φροντίδα των φακών ενώ δεν βρίσκεστε στο σπίτι, τότε τα υγρά σε μικρά μπουκαλάκια είναι ότι πρέπει, σκεφτείτε για παράδειγμα όταν πάτε στο γυμναστήριο. Τώρα, μπορείτε να το έχετε δωρεάν έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Μήπως προτιμάτε ενυδατικές σταγόνες για όλη την οικογένεια ή μαντιλάκια καθαρισμού; Από σας εξαρτάται. 

Τελικά τι αποφασίσατε;
 • ReNu MultiPlus 60 ml με θήκη – για περιπτώσεις που το μεγάλο μπουκαλάκι που έχετε δεν σας κάνει. Μπορείτε να το έχετε μαζί σας παντού – ακόμη και στο σχολείο.
 • Max OptiFresh 30 ml – δημοφιλής “τεχνητά δάκρυα“ για όλη την οικογένεια. Για μικρούς και μεγάλους, χρήστες φακών ή όχι.
 • Μαντιλάκια καθαρισμού – για καθαρά χέρια. Ότι πρέπει για να καθαρίσετε τα χέρια πριν ακουμπίσετε τους φακούς. Πείτε αντίο στην βρομιά, τον ιδρώτα και τα βακτήρια.
Πατήστε εδώ για να πάρετε το δώρο.

Διάλεξε το δώρο σου

Ισχύει έως 27. 9. 2016

Υγρό με θήκη

Oφθαλμικές σταγόνες

Υγρομάντηλα

Η προσφορά ισχύει έως 27 Σεπτεμβρίου και όπως πάντα ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, το δώρο προστίθεται μόνο στην πρώτη σας αγορά. Θα πρέπει να πατήσετε την εικόνα με το δώρο για να προστεθεί στο καλάθι. Μπορείτε να χρ

Τα δικά σας σχόλια Κάνε μια ερώτηση

 • Χαραλαμποσ Σ.

  Δεν μπορώ να παραγγείλω δωρεάν δώρα. Γιατί?

  Απάντηση
  • Klaudio Lentiamo.gr

   Όπως πάντα, τα δωρεάν προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποια παραγγελία. Δεν μπορείτε να παραγγείλετε μόνο το δώρο από τις προσφορές που τρέχουν.

   Απάντηση

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών αποκλειστικά για τα μέλη μας