Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

Σαββατοκύριακο με μεγάλες προσφορές - εξοικονομήστε έως και 25% σε επιλεγμένα προϊόντα!

211 2340040

(Δευ-Παρ 9:30-17:00)

Σύνδεση

Νέα εύχρηστα δώρα! Επιλέξτε ένα τώρα

Το πρώτο βοηθάει στην ανανέωση των φακών. Το δεύτερο υποκαθιστά τα δάκρυα. Το τρίτο καταπολεμά τους επικίνδυνους μικροοργανισμούς.
Αυτά είναι τα νέα δώρα από την ειδική προσφορά μας για μεγαλύτερη άνεση με τους φακούς επαφής σας. Επιλέξτε ένα μέχρι τις 7 Νοεμβρίου και προσθέστε το στην αγορά σας!Δώρα για να διαλέξετε

Zero-Seven Refreshing 120 ml – Υγρό καθαρισμού σε “Happy Medium” κατηγορία . Προσφέρει στους φακούς ακριβώς ότι χρειάζονται.
Max Optifresh 10 ml –τεχνητά δάκρυα για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε εύκολα ακόμη και με τους φακούς σας.
Lilien αντιβακτηριδιακό τζελ 50 ml – αποτελεσματικό αντιβακτηριδιακό τζελ που θα καταστρέψει το 99,9% των βακτηρίων και των ιών σε 60 δευτερόλεπτα. Για πλύσιμο των χεριών χωρίς νερό.Θέλω ένα δωράκι >>


Σημαντικό: Η ειδική προσφορά λήγει στις 7 Νοεμβρίου και έχουμε ένα δώρο ανά πελάτη: ακόμη και αν γίνουν περισσότερες παραγγελίες το υγρό καθαρισμού, οι οφθαλμικές σταγόνες ματιών ή το αντιβακτηριδιακό τζελ θα προστεθούν μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Τα δικά σας σχόλια

    Γράψε το πρώτο σχόλιο

    *Υποχρεωτικά πεδία