Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Δωρεάν εξοπλισμός διακοπών έως 21 Ιουνίου.

Αγαπητοί πελάτες.

Σκέφτεστε να πάτε κάπου διακοπές αλλά δεν είστε σίγουροι τι να πάρετε μαζί σας για τους φακούς επαφής; Προτείνουμε τρία πραγματάκια. Ποιο θα προσθέσετε στην παραγγελία σας; Η προσφορά ισχύει έως 21 Ιουνίου.
  • Zero-Seven Refreshing 80 ml – υγρό για ταξίδια εμπνευσμένο από φυσικά συστατικά του δακρυϊκού φιλμ του ματιού. Κατάλληλο για όλους τους μαλακούς φακούς επαφής.
  • ReNu Multiplus Drops 8 ml – η πρώτη επιλογή στις διακοπές σας για γρήγορη και αποτελεσματική λύση. Το 90% των πελατών, το βαθμολόγησε με άριστα!
  • Θήκη μεταφοράς – σε διάφορα σχέδια με όλα τα απαραίτητα όπως μικρό φιαλίδιο για το υγρό σας, τσιμπιδάκια και καθρέφτη. Πρωτότυπη και όμορφη θήκη σε ένα, για την φροντίδα των φακών, όπου και αν είστε.

Αποφασίσατε; Κάντε κλικ εδώ, για να προσθέσετε το δώρο στο καλάθι αγορών σας.

Vyberte si dárek
Žena Roztok Kapky Ubrousky

Η προσφορά ισχύει έως 21 Ιουνίου και όπως πάντα, ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, δικαιούστε το δώρο μόνο μία φορά. Η προσφορά δεν συνδυάζεται με τυχών άλλες τρέχουσες προσφορές ή εκπτωτικά κουπόνια.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.