Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Δωράκια: Ετοιμαστείτε πριν τις διακοπές σας! Μέχρι τις 13 Ιουλίου

Αγαπητοί Lentiamers.

Ζέστη, παραλία και ημέρες που περνάτε έξω μέχρι αργά την νύχτα – οι διακοπές είναι εδώ! Για να τις ευχαριστηθείτε καλύτερα όμως, μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε τους φακούς σας νωρίτερα.
Μπορείτε σίγουρα να αρχίσετε με δωράκια

Καλοκαιρινά δωράκια για να διαλέξετε
  • Max OptiFresh bioplus 60 ml – Υγρό φακών επαφής για κυριολεκτική “χρήση σε όλα τα μέρη του κόσμου”. Προσαρμόζεται σε κάθε κλίμα και δεν θα σας απογοητεύσει είτε στο κρύο ή στην ζέστη. Αξιολόγηση 93% στον δείκτη ικανοποίησης πελατών.
  • Max OptiFresh 30 ml – Μεγάλο πακέτο οφθαλμικές σταγόνες, για μεγάλα ταξίδια. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμα και αν τις χρησιμοποιείτε καθημερινά. Καταπολεμούν τους ερεθισμούς άμεσα και αποτελεσματικά.
  • Μαξιλάρι ταξιδιού – Φουσκωτό, σε σχήμα πετάλου. Για τον αυχένα, έρχεται σε πρακτική συσκευασία. Ένα μέγεθος.
Διαλέξατε; Τώρα προσθέστε το δωράκι σας στην παραγγελία

Διάλεξε το δώρο σου

Ισχύει μόνο για 9 ημέρες

Η προσφορά ισχύει έως 13 Ιουλίου και ισχύουν τα εξής: Μόνο ένα δώρο ανά πελάτη. Ακόμη και αν παραγγείλετε περισσότερες φορές, το υγρό φακών επαφής, οι οφθαλμικές σταγόνες ή το μαξιλάρι ταξιδιού προστίθενται μόνο στην πρώτη σας αγορά.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια

*Υποχρεωτικά πεδία

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.