Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 2340040

211 2340040

Δευ-Παρ 9:00-17:00

Σύνδεση

Πολιτική Επιστροφών

Μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν που έχεις αγοράσει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παρέλαβες! Εκτός αν το προϊόν είναι ελαττωματικό και έχετε κάποιο παράπονο, μπορούμε να δεχτούμε μόνο φακούς επαφής, διαλύματα, οφθαλμικές σταγόνες και αξεσουάρ στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία.

Πώς να κάνεις μια επιστροφή

1) Ενημερώστε μας για την επιστροφή

Στείλτε μας email στο returns@lentiamo.gr για να μας ενημερώσετε . Αυτό πρέπει να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή. Αν η προθεσμία των 14 ημερών είναι Σαββατοκύριακο ή αργία, η επόμενη πλησιέστερη εργάσιμη ημέρα είναι δεκτή.

Εάν σου είναι εύκολο κάλεσε την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο 211 2340040.

2) Συσκεύασε και στείλε

Για να ολοκληρωθεί η επιστροφή χρημάτων,στείλτε τα προϊόντα όσο το δυνατόν συντομότερα . Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα συσκευασμένα σωστά (καλύτερα να μην χρησιμοποιήσετε κανονικό φάκελο) ώστε να μην να υποστούν ζημιά κατά την μεταφορά. Παρακαλούμε επίσης να επισυνάψετε μια εκτύπωση της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Τα ταχυδρομικά τέλη και συσκευασίας επιβαρύνουν εσάς. Παρακαλώ να μην στέλνετε συστημένα μέσω ΕΛΤΑ λόγω ότι δεν μπορούμε να τα παραλάβουμε. Σημείωση: Αν ο διανομέας δεν μπορέσει να κάνει παράδοση – το Lentiamo δεν μπορεί να παραλάβει από το Ταχυδρομείο.

Διεύθυνση Επιστροφών:

Maternia s.r.o.,
(Regus Athens)
Λαγουμιτζή 24,
Καλλιθέα 176 71,
Ελλάδα.

3) Κάθισε αναπαυτικά, χαλάρωσε και περίμενε την επιστροφή χρημάτων.

Θα στείλουμε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό σας μέσα σε 14 ημέρες από την ημέρα που το προϊόν φτάσει σε μας.

Προσφορές και συμβουλές φακών
αποκλειστικά για τα μέλη μας

Σύμφωνα με το νόμο σχετικά με την καταχώριση των πωλήσεων, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να εκδώσει και να παρέχει ειδικά έγγραφα για όλους τους πελάτες. Επίσης, είναι υποχρεωτικό για τον πωλητή να καταχωρήσει την πώληση στην φορολογική του διαχείριση χωρίς καθυστέρηση, εντός 48 ωρών σε περίπτωση τεχνικής βλάβης.